ALERTĂ/ Patronul Hotelului Prahova a fost gasit spânzurat! Doru Morcovescu ar fi suferit de depresie

ALERTĂ/ Patronul Hotelului Prahova a fost gasit spânzurat! Doru Morcovescu ar fi suferit de depresie

Tragedie in lumea business-ului ploiestean! Patronul Hotelului Prahova, Doru Morcovescu, s-ar fi sinucis.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Potrivit surselor noastre, Morcovescu suferea de depresie de multa vreme si urma tratament, insa problemele din ultima vreme se pare ca l-au facut sa cedeze.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Doru Morcovescu ar fi fost gasit spanzurat de un calorifer, in hotelul pe care il detinea. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, fiind constatat decesul.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Comunicatul Ambulantei Prahova:

Astazi in jurul ore 17 s a primit un apel pentru un barbat spanzurat in incinta hotelul Prahova. La locul solicitarii s-a deplasat o ambulanta cu medic. La locul solicitarii a fost gasit un barbat in varsta de 60 ani spanzurat, care prezenta semne clare de deces.

Update:

Fiica afaceristului, Alexandra Morcovescu, a postat pe Facebook un mesaj, la scurt timp dupa producerea tragediei:

„Cutremuraţi în adâncul sufletului nostru, la acest sfarisit de an, va aducem cumplita veste a plecării dintre noi, la cele veşnice a tatălui nostru, Dorulet Morcovescu. Va anuntam cu adanca durere si profund regret ca cel care a fost iubitul nostru tata si sot, Dorulet Morcovescu a plecat dintre noi, după o viață de munca si devotamant. A fost un om vesel, cald, generos cu cei din jur, saritor, cu o putere de munca uluitoare, un om care stia sa se bucure de viata si sa-i faca fericiti pe cei din jurul lui. În aceste clipe de grea cumpănă, ii aducem un ultim omagiu. Durerea pe care o resimtim, in aceste momente, este nemarginita si de nedescris in cuvinte, neputinta fiind singurul sentiment care a pus stapanire pe familia noastra. Dumnezeu să-l aşeze într-un loc special, de unde să ne vegheze pe noi, cei care l-am iubit şi preţuit.

Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191