ALERTĂ/ Patronul Hotelului Prahova a fost gasit spânzurat! Doru Morcovescu ar fi suferit de depresie

ALERTĂ/ Patronul Hotelului Prahova a fost gasit spânzurat! Doru Morcovescu ar fi suferit de depresie

Tragedie in lumea business-ului ploiestean! Patronul Hotelului Prahova, Doru Morcovescu, s-ar fi sinucis.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Potrivit surselor noastre, Morcovescu suferea de depresie de multa vreme si urma tratament, insa problemele din ultima vreme se pare ca l-au facut sa cedeze.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Doru Morcovescu ar fi fost gasit spanzurat de un calorifer, in hotelul pe care il detinea. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, fiind constatat decesul.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Comunicatul Ambulantei Prahova:

Astazi in jurul ore 17 s a primit un apel pentru un barbat spanzurat in incinta hotelul Prahova. La locul solicitarii s-a deplasat o ambulanta cu medic. La locul solicitarii a fost gasit un barbat in varsta de 60 ani spanzurat, care prezenta semne clare de deces.

Update:

Fiica afaceristului, Alexandra Morcovescu, a postat pe Facebook un mesaj, la scurt timp dupa producerea tragediei:

„Cutremuraţi în adâncul sufletului nostru, la acest sfarisit de an, va aducem cumplita veste a plecării dintre noi, la cele veşnice a tatălui nostru, Dorulet Morcovescu. Va anuntam cu adanca durere si profund regret ca cel care a fost iubitul nostru tata si sot, Dorulet Morcovescu a plecat dintre noi, după o viață de munca si devotamant. A fost un om vesel, cald, generos cu cei din jur, saritor, cu o putere de munca uluitoare, un om care stia sa se bucure de viata si sa-i faca fericiti pe cei din jurul lui. În aceste clipe de grea cumpănă, ii aducem un ultim omagiu. Durerea pe care o resimtim, in aceste momente, este nemarginita si de nedescris in cuvinte, neputinta fiind singurul sentiment care a pus stapanire pe familia noastra. Dumnezeu să-l aşeze într-un loc special, de unde să ne vegheze pe noi, cei care l-am iubit şi preţuit.

Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191