ALERTĂ! Percheziții la PROXENEȚI din Ploieşti şi Prahova!

ALERTĂ! Percheziții la PROXENEȚI din Ploieşti şi Prahova!

*11 PERCHEZIȚII DOMICILIARE, LA LOCUINȚELE UNOR PERSOANE CERCETATE PENTRU PROXENETISM*

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

În această dimineață, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 de Poliție Ploiești, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, pun în executare 11 mandate de percheziție domiciliară, în municipiile Ploiești și Craiova, în orașul Boldești – Scăeni și într-o comună din județul Prahova, la domiciliile unor persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2018 – 2024, persoanele cercetate, un bărbat, de 36 de ani și o femeie, de 25 de ani ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției, în diferite locații din țară, de către două femei, în scopul obținerii de foloase materiale.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

De asemenea, vor fi puse în executare mandate de percheziție domiciliară și la locuințele unor persoane care ar fi efectuat, prin diferite servicii de profil, tranzacții financiare cu sume provenite din desfășurarea activității infracționale.

La sediul unității de poliție vor fi conduse mai multe persoane, în vederea audierii.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Activitatea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Prahova, Serviciul Criminalistic Prahova, Serviciul Criminalistic Dolj, Secției nr. 4 de Poliție Craiova, Poliției orașului Boldești – Scăeni, Secției Rurale de Poliție Bălțești, serviciile pentru acțiuni speciale Prahova și Dolj, precum și al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Matei Basarab” Ploiești.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191