Alertă roșie de protecție civilă! Vulcanul Etna este pe cale să erupă: „Probabilitate foarte mare a unei fântâni de lavă iminente sau în desfășurare”

Alertă roșie de protecție civilă! Vulcanul Etna este pe cale să erupă: „Probabilitate foarte mare a unei fântâni de lavă iminente sau în desfășurare”

Autoritățile italiene au emis Alerta Roșie a Protecției Civile pentru Etna, după ce vulcanul a înregistrat o activitate intensă.

În atenția Prefecturii Prahova, Garzii de Mediu, ANAF, ISC! Activități ilegale pe malul râului Teleajen, ale firmei Vierstein Bau

„Probabilitate foarte mare a unei fântâni de lavă iminente sau în desfășurare”, a transmis Protecția Civilă Regională.

ONEA, DISTRUS DE FETIS – Fosta sefa AEP Ana Maria Patru a luat achitare pe linie. Judecatorul TMB Cristian Balan a constatat ca procurorii Lucian Onea si Cerasela Raileanu de la DNA Ploiesti au trimis-o in judecata pe Patru pentru un trafic de influenta inexistent

Șeful Salvo Cocina invită municipalitățile să activeze centrele operaționale comunale, structurile proprii și voluntariatul precum și măsurile prevăzute în Planul de protecție civilă.

3,3 milioane de euro pentru modernizarea Bulevardului Castanilor. Primaria a lansat licitatia/ Lucrarile vor dura maxim 3 luni

Observatorul Etnografic al Institutului Național de Geofizică și Vulcanologie a anunțat că, din analiza imaginilor de la camera termică din Bronte, s-a observat activitate explozivă din craterul 17 Bocca Nuova.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191