Alertă! Un copil de 2 ani a căzut de la etajul 4, pe strada Constantin Brezeanu, din Ploieşti

Alertă! Un copil de 2 ani a căzut de la etajul 4, pe strada Constantin Brezeanu, din Ploieşti

Update: in ciuda eforturilor medicilor, copilul nu a mai putut fi salvat, fiind constatat decesul acestuia. Politia a deschis dosar pentru ucidere din culpa, urmand a se stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a produs tragedia si cine se face vinovat.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Un copil in varsta de 2 ani a cazut de la etajul 4 al unui bloc situat pe strada Constantin Brezeanu, din municipiu.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Cel mic a reusit sa se urce pe fereastra intr-o clipa de neatentie din partea parintilor, la aceasta ora fiind asistat medical la fata locului.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Redam comunicatul Politiei:

La data de 20 aprilie a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii Secției nr.2 de poliție Ploiești au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că un minor de 2 ani ar fi căzut de la etajul 4 al unui imobil situat pe strada Constantin Brezeanu din municipiul Ploiești.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, minorul în cauză fiind asistat medical de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Prahova.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauza și împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Ce spun reprezentantii Ambulantei Prahova:

La ora 15.57 s-a primit o solicitate pentru un copil de aproximativ 2 ani, cazut de la inaltime ( et 4). La locul solicitarii s-a deplasat un echipaj medical de urgenta cu medic, care a gasit un copil in varsta de 2 ani sex masculin in stop cardiorespirator.
S-au instituit manevrele de resuscitare  atat la locul interventiei, care s-au continuat pe timpul transportului catre SJU Ploiesti.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191