Alertă/ Cine este polițistul din Prahova, prins că a furat din locuințe! Barbatul a fost arestat chiar de colegi

Alertă/ Cine este polițistul din Prahova, prins că a furat din locuințe! Barbatul a fost arestat chiar de colegi

Caz incredibil, in Ploiesti. Un politist a fost arestat chiar de colegii sai, in urma unor perchezitii care au demonstrat ca agentul daduse spargerea intr-o locuinta din municipiu.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Potrivit Ziarul Incomod, politistul se numeste Alexandru Constantin si activeaza in cadrul Serviciului de Investigatii Criminale al IJP Prahova.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Potrivit aceleiasi surse, agentul Alexandru Constantin a ajuns în această situație după o reclamație depusă la Poliția Prahova în care o femeie din Ploiești sesiza că în data de 2 martie 2023 casa i-a fost spartă de hoți. Victima a precizat că nu i-a dispărut nimic de valoare din locuință, însă și-a găsit lucrurile răvășite și se teme pentru siguranța ei, motiv pentru care a decis să ceară ajutor.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Ploieșteanca a explicat că nu este pentru prima dată când pățește așa ceva, cu câteva luni în urmă găsindu-și casa în aceeași stare, doar că la acel moment i-a fost furată suma de 3000 de lei.

Misterul a fost elucidat la scurt timp, in urma unor perchezitii la domiciliul politistului, acolo unde colegii sai au gasit probe incriminatorii.

Ce spune IJP Prahova:

„Având în vedere apariția în spațiul public a unor informații din care reiese faptul că un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova a fost arestat pentru furt din locuințe, Compartimentul de Relații Publice este abilitat să comunice următoarele:

Inspectoratul de Poliție Județean Prahova se delimitează de astfel de comportamente care nu fac cinste instituției și pune în aplicare prevederile legale în materie disciplinară.

Totodată, precizăm faptul că toți cetățenii sunt egali în fața legii și vor fi luate măsurile legale indiferent de calitatea acestora.

Având în vedere calitatea persoanei în cauză, cercetările sunt de competența Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.”, a transmis purtatorul de cuvant al IJP Prahova.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191