Alex Bodi îl atacă pe Dorian Popa, după scandalul cu panourile fotovoltaice? Ce mesaj i-ar fi transmis omul de afaceri artistului: ”Ce fel de caracter ai”

Alex Bodi îl atacă pe Dorian Popa, după scandalul cu panourile fotovoltaice? Ce mesaj i-ar fi transmis omul de afaceri artistului: ”Ce fel de caracter ai”

Alex Bodi l-a atacat pe Dorian Popa în scandalul cu panourile fotovoltaice? Omul de afaceri a transmis un mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare, iar internauții au reacționat imediat, spunând că ar fi vorba de artist și problemele apărute în urma colaborării cu milionarul din Brașov, Călin Donca.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Alex Bodi îl atacă pe Dorian Popa, după ce a făcut numeroase afirmații despre Călin Donca ? Artistul a afirmat că a cumpărat panouri fotovoltaice de la el, apoi că au investit împreună într-un parc fotovoltaic. După ce omul de afaceri a fost arestat, Dorian Popa este gata să se întoarcă împotriva lui, dacă își va pierde banii investiți.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Dorian Popa a investit de euro în parcul fotovoltaic

Călin Donca a fost arestat, fiind acuzat de înșelăciune, evaziune fiscală și manipularea pieței de capital, iar prelungirea detenției cu 29 de zile, l-a făcut pe Dorian Popa să-și pună câteva semne de întrebare. Artistul a apelat la serviciile lui pentru achiziția și montarea panourilor fotovoltaice pentru locuința sa și au devenit prieteni.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Ulterior, au investit într-un parc fotovoltaic, iar Dorian Popa speră să nu fi fost țepuit, după ce și-a investit o parte din bani în afacerea lui Călin Donca. Artistul este gata să se întoarcă împotriva lui, dacă situația nu va fi una favorabilă și e dispus să se lupte pentru a-și recupera banii, atât el, cât și persoanele implicare.

Alex Bodi, mesaj cu subînțeles pentru Dorian Popa?

Alex Bodi este activ pe rețelele de socializare și a postat un mesaj cu subînțeles cu unul dintre conturile sale. Acesta l-ar fi atacat pe Dorian Popa, după ultimele declarații făcute cu privire la Călin Donca.

Deși nu i-a spus numele, mai mulți internauți consideră că este vorba de scandalul vehiculat în ultima perioadă între artist și Călin Donca. A menționat că cei erau prieteni, iar la prima problemă apărută, s-a dezis total de el. La final, omul de afaceri a avut și o concluzie pentru fani, le-a transmis că aibă grijă pe cine țin aproape.

CITEȘTE ȘI: Avocatul Adrian Cuculis, reacție despre ce milionarul Călin Donca a fost arestat pentru 30 de zile: “După Dorian Popa o să mai apară și alții…”

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191