Alexandra Căpitănescu a câștigat „Vocea României” 2023, sezonul 11. Primele declarații: „Vreau să îi mulțumesc lui Tudor Chirilă”

Alexandra Căpitănescu a câștigat „Vocea României” 2023, sezonul 11. Primele declarații: „Vreau să îi mulțumesc lui Tudor Chirilă”

Alexandra Căpitănescu a câștigat „Vocea României” 2023, sezonul 11 și marele premiu în valoare de de euro. Iată cine este Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea „Vocea României” 2023, sezonul 11.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

În finala „Vocea României” 2023, sezonul 11, care a avut loc în seara aceasta, la Pro TV, patru finaliști s-au luptat pentru marele premiu. Alexandra Căpitănescu din echipa lui Tudor Chirilă, Vlad Musta din echipa Irinei Rimes, Melisa Antonesi din echipa Horia Brenciu&Theo Rose și Alex Maxim în echipa lui Smiley s-au duelat pe scena de la Pro TV.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

În final, publicul a decis. Alexandra Căpitănescu a câștigat „Vocea României” 2023, sezonul 11. Pe locul doi s-a clasat Vlad Musta, pe locul trei Melisa Antonesi, iar pe locul patru a fost Alex Maxim. „Câștigătorul Vocea României sezonul 11 este Alexandra Căpitănescu”, a anunțat prezentatorul Pavel Bartoș.

La auzul veștii, antrenorul Tudor Chirilă s-a bucurat nespus și a luat-o în brațe pe soprana Irina Baianț, care face parte din echipa lui, alături de ea antrenează concurenții. Cea care a izbucnit în lacrimi de fericire a fost Alexandra Căpitănescu, care a primit trofeul emisiunii și cecul simbolic în valoare de de euro.

„Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru că m-ați ajutat să ridic acest trofeu, vreau să îi mulțumesc lui Tudor Chirilă pentru alegerea melodiilor, vreau să îi mulțumesc Irinei ( – Irina Baianț), părinților mei, familiei mele și lui Dumnezeu. Nu mai am cuvinte”, a transmis tânăra, vizibil emoționată.

Cine e Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea „Vocea României” 2023, sezonul 11

Alexandra Căpitănescu are 19 ani și provine din Galați, iar în acest moment studiază la Facultatea de Fizică, dorindu-și să devină fizician medical. Deși întotdeauna a fost atrasă de științele exacte, are și o pasiune puternică pentru muzică, fiind încă de mică fascinată de sunetul pe care îl scot păsările din curte.

La audiții, pe Tudor Chirilă și pe Irina Rimes i-a cucerit prima dată cu vocea ei, apoi au întors scaunele și Smiley, dar și de echipa Horia Brenciu & Theo Rose. În final, Alexandra Căpitănescu a ales ca Tudor Chirilă să îi fie antrenor.

„Știi ce m-a uimit? Concentrarea ta absolut extraordinară și schimbarea dramatică, efectiv, din final. Ai avut un personaj asumat, un moment coregrafic coerent, părea că orice mișcare e studiată. Dincolo de asta, ar fi fost de ajuns și cum ai cântat. Felicitări!”, a spus Tudor Chirilă, urmat de Smiley: „Tu cred că ești un artist înnăscut!“.

Alexandra Căpitănescu a participat și la „Românii au talent”

În 2019, Alexandra Căpitănescu, care pe atunci avea 15 ani, a reușit să-i impresioneze pe jurații de la „Românii au talent” cu vocea ei, dar și pe Smiley care i-a spus atunci că o vrea în echipa lui la „Vocea României”.

Alexandra a interpretat o piesă de la Janis Joplin, iar jurații au fost încântați de calitățile ei vocale, dar și de prezența scenică. „Reușea să transmită cu toată ființa ei și era în lumea ei. Sunt puțini oameni cărora nu le pasă de public”, a spus juratul Mihai Petre.

Imediat după ce concurenta a terminat de cântat, Smiley a intrat pe scenă, a luat-o în brațe și i-a urat „bun venit în echipa mea”, făcând trimitere la „Vocea României” unde este jurat. „M-am întors și am apăsat de nu știu câte ori pe buton”, a mai spus coprezentatorul de la „Românii au talent”.

Și Alexandra, care a primit patru de „da” de la jurați a recunoscut că aprecierile lui Smiley au fost foarte importante pentru ea: „E preferatul meu de la «Vocea României»”.

Cine sunt câștigătorii Vocea României din anii trecuți

Sezonul 1 – Ștefan Stan

Sezonul 2 – Julie Mayaya

Sezonul 3 – Mihai Chitu

Sezonul 4 – Tiberiu Albu

Sezonul 5 – Cristina Bălan

Sezonul 6 – Teodora Buciu

Sezonul 7 – Ana Munteanu

Sezonul 8 – Bogdan Ioan

Sezonul 9 – Dragoș Moldovan

Sezonul 10 – Iulian Nunucă

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191