Alina Gorghiu (PNL) CRITICĂ protestul profesorilor

Alina Gorghiu (PNL) CRITICĂ protestul profesorilor

Preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu (PNL), a declarat marţi, despre greva generală din educaţie, că vocea dascălilor a fost auzită şi că discuţiile pe această grilă a legii salarizării, cu ministrul Muncii, deşi întârziate, s-au făcut şi speră ca dascălii să înţeleagă că este tot ceea ce poate face Guvernul la momentul acesta fără să afecteze societatea românească în ansamblu.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

”Vreau să vă asigur că vocea dascălilor a fost auzită. Nu doar în Guvernul României, nu doar în Parlament, vocea profesorilor a fost auzită în întreaga societate. De altfel, am auzit şi vocea copiilor, a elevilor care sunt afectaţi de această incertitudine cu privire la înscrierile pentru examene. Am auzit şi vocea părinţilor afectaţi de această situaţie şi tot ceea ce îmi doresc, ca părinte, este ca guvernul şi cadrele didactice să se întâlnească la jumătatea drumului”, a spus Alina Gorghiu, informează News.ro.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Ea a arătat că îşi doreşte finalizarea acestei crize în educaţie, prin semnarea unui acord, a unei înţelegeri. ”Aşa cum aţi văzut, Guvernul României a generat un dialog constant cu cadrele didactice, cu sindicatele din educaţie, şi-a îmbunătăţit propunerea, atât în privinţa primelor pe care le poate acorda atât personalului didactic cât şi personalului nedidactic şi de asemenea este foarte atent la solicitările cu privire la creşterile salariale care vor trebui să se regăsească în grila de salarizare”, a spus ea.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Gorghiu a continuat: ”Discuţiile pe această grilă cu ministrul Muncii, deşi întârziate, s-au făcut şi sper ca dascălii să înţeleagă că este tot ceea ce poate face Guvernul la momentul acesta fără să afecteze societatea românească în ansamblu”.

Preşedintele interimar al Senatului a mai spus că în opinia ei concluzia este ca şi unii şi alţii să aibă o poziţie flexibilă şi constructivă şi să reuşească să depăşească acest impas pentru întreaga societate nu doar pentru Guvern.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191