Alina și Valentin de la Mireasa, sezonul 5, s-au căsătorit religios. Ce foști concurenți le-au fost alături în cea mai importantă zi / VIDEO

Alina și Valentin de la Mireasa, sezonul 5, s-au căsătorit religios. Ce foști concurenți le-au fost alături în cea mai importantă zi / VIDEO

Alina și Valentin au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri în perioada în care se aflau în casa Mireasa. Cei doi au ținut legătura cu fanii și după ce au părăsit competiția, iar în urmă cu o zi, Alina și Valentin s-au căsătorit religios, eveniment la care au participat și câțiva din foștii concurenți ai sezonului 5.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Alina și Valentin s-au căsătorit civil la finalul sezonului 5 de la Mireasa, iar în urmă cu aproape o lună au aniversat un an de când au spus cel mai hotârăt „Da” în fața ofițerului de Stare Civilă. Ieri, cei doi au decis să facă marele pas și în fața lui Dumnezeu, iar mai apoi a urmat petrecerea de la care nu au lipsit o parte din foștii concurenți ai sezonului 5.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Alina și Valentin s-au căsătorit religios, la un an de la an de când au făcut cununia civilă

Ziua de 9 august este, cu siguranță, specială pentru cei doi, asta pentru că s-au căsătorit religios. Pe Instagram, Alina a postat o imagine din biserică, alături de cel care i-a devenit soț și un scurt mesaj, și anume: „Urmează o serie despre această noapte”, semn că le va povesti fanilor mai multe detalii despre ziua în care s-au căsătorit religios.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

După ce și-au jurat iubire veșnică și în fața lui Dumnezeu, foștii concurenți au petrecut într-un restaurant din Orhei, Republica Moldova, țara natală a Alinei. Alături de ei au fost și o parte din foștii concurenți ai sezonului 5, precum Yana, Sabrina și Perneș, care nu s-au afișat împreună.

Foștii concurenți urmează să devină părinți pentru prima dată

Fosta concurentă este însărcinată, iar în cadrul petrecerii, cei doi au organizat și un moment în care au dezvăluit sexul bebelușului, doar că, Alina și Valentin au ales să nu posteze prea multe imagini. Cert este că amândoi simt că vor deveni părinții unei fetițe, deși pe când erau în casa Mireasa își doreau un fiu.

„Eu îmi doream foarte mult băiat și ori că mi-a indus asta, că își dorește fată și când stau prin casă, mă gândesc cum o să fie perioada asta, pentru că simt că aș vorbi cu o fată. Deci, simt că aș avea fată sau poate că el își dorește să aibă fată. Pentru băiat avem numele de când eram în casă și este englez, pentru că așteptam băiat primul”, spunea Alina, la Xtra Night Show.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191