Alo, Inspectoratul Şcolar Prahova! Profesoară de la Şcoala din Pietriceaua, batjocorită de mai mulți elevi! Femeia, folosită pe post de obiect sexual, este victima unor gesturi halucinante!

Alo, Inspectoratul Şcolar Prahova! Profesoară de la Şcoala din Pietriceaua, batjocorită de mai mulți elevi! Femeia, folosită pe post de obiect sexual, este victima unor gesturi halucinante!

Imagini absolut halucinante ne-au parvenit pe adresa redactiei, filmate in timpul unei ore de Limba Engleza, la Scoala din Pietriceaua, comuna Brebu.

În atenția Prefecturii Prahova, Garzii de Mediu, ANAF, ISC! Activități ilegale pe malul râului Teleajen, ale firmei Vierstein Bau

Va avertizam, urmeaza imagini cu impact emotional!

ONEA, DISTRUS DE FETIS – Fosta sefa AEP Ana Maria Patru a luat achitare pe linie. Judecatorul TMB Cristian Balan a constatat ca procurorii Lucian Onea si Cerasela Raileanu de la DNA Ploiesti au trimis-o in judecata pe Patru pentru un trafic de influenta inexistent

In cei 15 ani de cand practicam jurnalismul, nu am vazut ceva mai grotesc si revoltator, cel putin, nu in judetul nostru.

3,3 milioane de euro pentru modernizarea Bulevardului Castanilor. Primaria a lansat licitatia/ Lucrarile vor dura maxim 3 luni

O profesoara de Limba Engleza este folosita pe post de obiect sexual de mai multi elevi ai scolii din Pietriceaua. Femeia este batjocorita si umilita in ultimul hal, fiind atinsa pe fata si corp si impinsa de colo-colo, in simulari de acte sexuale.

In timp ce doi-trei baieti se duc peste profesoara la tabla si simuleaza pozitii sexuale cu aceasta, ceilalti colegi ii incurajeaza, in timp ce filmeaza intreaga scena.

Din informatiile noastre, la ora respectiva sunt elevi de la mai multe clase, iar asta e inca o informatie pe care conducerea scolii si ISJ Prahova vor trebui sa le explice.

In imagini se observa atitudinea aparent nepasatoare a profesoarei, insa, potrivit surselor noastre, femeia se comporta astfel fiind total depasita de situatie si incercand sa ii linisteasca pe elevi neripostand. Chiar daca profesoara pare sa zambeasca, suntem convinsi ca nu se pune problema acordului acesteia in fata abuzurilor incredibile, ci este, mai degreaba, o forma de autoprotectie emotionala.

Scoala din Pietriceaua este condusa de o anume directoare Stoica si suntem extrem de curiosi daca domnia sa are habar ce se intampla in clasele pe care le obladuieste.

La fel de curiosi suntem si de reactia Inspectoratului Scolar Prahova vis-a-vis de aceasta directoare care, din cate am inteles, ocupa functia fara sa fi fost admisa la concurs.

Va prezentam doua inregistrari facute in sala de clasa, la ora profesoarei de Engleza Ana Maria Teleanu si asteptam cu interes o reactie rapida a ISJ Prahova:

Asteptam reactia ISJ pe adresa redactiei, contact@phonline.ro.

Update/ Reactia Politiei:

În urma apariției în spațiul public a unui clip video ce ilustrează mai mulți elevi care prezintă explicit activități sexuale îndreptate asupra unui cadru didactic, compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova este abilitat să comunice următoarele:

La data de 6 aprilie a.c., polițiștii Secției de poliție rurală Valea Doftanei au fost sesizați de către directorul unei unități școlare din comuna Brebu despre faptul că deține o înregistrare audio video prin care doi elevi cu vârstele de 13 ani în timp ce se aflau într-o sală de clasă au simulat exercitarea unor acte de natură sexuală asupra unui cadru didactic.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191