Alo, Politia Locală! Se mai ocupă cineva de golanii care vandalizează TOT, în Ploieşti?

Alo, Politia Locală! Se mai ocupă cineva de golanii care vandalizează TOT, în Ploieşti?

Unde sunt vremurile in care strazile din Ploiesti erau patrulate de politisti, zi si noapte, pentru prevenirea si sanctionarea faptelor antisociale? Mai exista Politie Locala?

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Abia reparate și repuse în funcțiune, fântânile arteziene din Ploiești trec prin aceleași probleme care apar în fiecare an: persoane necunoscute toarnă substanțe la fel de necunoscute în apă, rezultatul fiind clăbucii și spumele!

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Societatea Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești: ”Prin eforturi susținute, angajații societății noastre continuă activitățile de întreținere a fântânilor arteziene din oraș, în scopul de a asigura buna funcționare a acestora și a oferi publicului un spectacol nocturn deosebit. Din păcate, în detrimentul numeroaselor noastre apeluri la civism, încă există persoane lipsite de bun simț, care vandalizează aceste obiective, chiar și la scurt timp după repararea lor. În imaginea atașată, vă prezentăm aspectul fântânii arteziene din zona fostelor Galerii Comerciale, după contaminarea apei cu substanțe necunoscute. Reamintim cetățenilor faptul că, pot sesiza actele de vandalism la numerele de telefon ale Dispeceratului RASP (0244/984) și Poliției Locale (0244/954)”.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191