Alt scandal pe litoral între turişti şi salvamari. „Îi mai salvăm, sau îi lăsăm acolo? Sunt extrem de agresivi”

Alt scandal pe litoral între turişti şi salvamari. „Îi mai salvăm, sau îi lăsăm acolo? Sunt extrem de agresivi”

În urmă cu câteva zile, o femeie s-a luat la ceartă cu salvamarii din Eforie, pentru că aceștia i-a atenționat copiii, care nu aveau mai mult de 12 ani, să iasă din apă, în condițiile în care ei înotau în timp ce steagul roșu era arborat. De data aceasta, un alt episod ireal a avut loc pe litoral, tot în Eforie.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Turiştii din Eforie au fost din nou în centrul unui scandal cu salvamarii, tot din cauza faptului că refuzau să iasă din apă, în ciuda faptului că este arborat steagul roșu, care arată că pericolul de înec este unul extrem de ridicat. Mai mult, unul dintre ei a încercat să îi intimideze pe salvamari, spunându-le că este angajat al companiei Apele Române.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Nu ai voie să pui mâna pe nimeni. Nu răspunzi tu de viaţa mea”, a declarat revoltat un turist, pentru că nu este lăsat să intre în apă, relatează  

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Salvamarii din Eforie s-au confruntat în ultimul timp cu situaţii limită generate de turiştii care s-au aventurat în apa mării, în condițiile în care ei înotau în timp ce steagul roșu era arborat. Turiștii par să fie tot mai revoltați că nu sunt lăsați în pace, aruncând chiar cu pietre în cei care încearcă să le salveze viața.

„Am luat jet-ul, eu având responsabilitatea pe jet, am ajuns destul de repede la Steaua de Mare, valurile erau extrem de mari, munți de apă, am ajuns şi era o situaţie lângă dig, unde era curentul de întoarcere. Erau 4-5 persoane aflate într-o situaţie extrem de dificilă pentru că e locul cel mai periculos de pe toată plaja.

M-am apropiat la zece metri de ei, i-am rugat cât s-a putut să se îndepărteze de zona respectivă, 3-4 au reuşit să se îndepărteze, iar unul a luat o piatră şi a aruncat spre mine, după care s-a apropiat de jet, m-a apucat de pluta de salvare, m-a smucit, moment în care am căzut pe spate şi m-am lovit cu capul de jet.

Am căzut sub jet, iar în momentul respectiv au sărit colegii să ţină jet-ul, să mă ajute. Au sărit şi alţii, eu câteva momente nu ştiu ce s-a întâmplat pentru că eram pe sub apă. Nu e normal să vii să îi salvezi viaţa unui om, să vrei să îi salvezi viaţa şi el să te pună într-o situaţie să te omoare pe tine.

Eu mă întreb, dacă cineva poate să dea răspunsul, ce facem în situaţiile astea? Îi mai salvăm sau îi lăsăm acolo? Pentru că sunt extrem de agresivi”, a declarat salvamarul lovit, pentru sursa menționată.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191