Am avut dreptate! Marius Soare este noul subprefect al Prahovei, din partea PNL

Am avut dreptate! Marius Soare este noul subprefect al Prahovei, din partea PNL

Asa cum am anuntat in premiera inca de ieri (vezi AICI), Marius Soare a fost confirmat in functia de subprefect al judetului Prahova, la propunerea PNL.

În atenția Prefecturii Prahova, Garzii de Mediu, ANAF, ISC! Activități ilegale pe malul râului Teleajen, ale firmei Vierstein Bau

„Astăzi, 26 mai 2023, în cadrul unei videoconferințe susținută de doamna Aneta MATEI (secretar de stat în cadrul M.A.I.) împreună cu domnul Teodor Iulian GHEORGHE (Director General D.G.R.I.P și în prezența angajaților Instituției Prefectului, domnul Marius SOARE a rostit jurământul de credință pentru preluarea funcției de subprefect al județului Prahova.
Noul suprefect a depus jurământul de credinţă în faţa tuturor celor prezenţi, susţinând că va face tot ce îi stă în putere pentru a ajuta la buna dezvoltare a judeţului.”, se arata in comunicatul transmis de Prefectura Prahova.

ONEA, DISTRUS DE FETIS – Fosta sefa AEP Ana Maria Patru a luat achitare pe linie. Judecatorul TMB Cristian Balan a constatat ca procurorii Lucian Onea si Cerasela Raileanu de la DNA Ploiesti au trimis-o in judecata pe Patru pentru un trafic de influenta inexistent

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191