„Am privit moartea în față!” Soț și soție au sfârșit carbonizați într-un Ferrari cuprins de flăcări, pe un drum din Italia. Momentul tragediei a fost filmat

„Am privit moartea în față!” Soț și soție au sfârșit carbonizați într-un Ferrari cuprins de flăcări, pe un drum din Italia. Momentul tragediei a fost filmat

Accidentul din Sardinia, în care au fost implicate un Ferrari, un Lamborghini, o dubă și o rulotă s-a produs luni dimineața, pe drumul național 195, în San Giovanni Suergiu, în Sulcis. 

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Markus Krautli, 67 de ani, și soția sa Melissa, în vârstă de 63 de ani, ambii din Wellisellen, un oraș elvețian din Cantonul Zurich, se aflau de câteva zile în Sardinia, oaspeți ai Satului Forte. Au închiriat un Ferrari pentru a participa la Sardinia Supercar Experience și urmau să facă un tur de trei zile din sudul insulei până la Olbia.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Caravana bolizilor a plecat luni dimineață din Teulada și trebuia să ajungă la Porto Flavia, în cătunul Masua, unde șoferii aveau să ia prânzul. Conform reconstrucției carabinierilor, Ferrari-ul cu cei doi elvețieni depășea o coloană de vehicule înainte de a ieși de pe șosea. Printre acestea, un Lamborghini cu doi indieni la bord și o rulotă cu turiști din Tirolul de Sud. Acea porțiune de drum este dreaptă și cu două sensuri, scrie Corriere della Sera. Lamborghini a încercat să depășească rulota, dar a lovit mașina de curse de la Maranello, care era deja în depășire. Supercarul a acroșat lateralul rulotei, care s-a răsturnat, iar Ferrari-ul a ieșit de pe șosea și a luat foc.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

A urmat un infern, zeci de șoferi urmărind șocați și neputincioși cum bolidul este cuprins de flăcări.

Pentru cei doi soți elvețieni nu s-a mai putut face nimic, Markus și Melissa sfârșind carbonizați.

Cei aflați la bordul rulotei au suferit răni ușoare, iar indienii din Lamborghini, care au ieșit și ei de pe carosabil, au scăpat nevătămați.

Polițiștii încă reconstituie detaliile dinamicii tragediei, care a fost surprinsă cu o cameră de bord. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191