Ambasadorul Republicii Cuba in Romania a venit la Ploiesti. Discutii despre colaborare in domeniul farmaceutic

Ambasadorul Republicii Cuba in Romania a venit la Ploiesti. Discutii despre colaborare in domeniul farmaceutic

Primarul municipiului Ploiești, domnul Andrei Liviu Volosevici, a primit, astăzi, vizita oficială a Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Cuba în România, Excelența Sa doamna Déborah Leticia Ojeda Valedón.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

 

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

La reuniunea oficială, care s-a desfășurat la sediul municipalității ploieștene, au participat și viceprimarii municipiului Ploiești, domnul Daniel Nicodim și doamna Anca Adina Popa, precum și președintele Camerei de Comerț și Industrie Prahova, domnul Aurelian Gogulescu.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

 

Discuțiile au fost purtate într-un cadru cordial, dialogul fiind structurat, în principal, pe dezvoltarea relațiilor bilaterale între municipiul nostru și comunitatea de afaceri din Republica Cuba.

 

Șeful misiunii diplomatice cubaneze în țara noastră, Excelența Sa doamna Déborah Leticia Ojeda Valedón a menționat, în contextul vizitei de astăzi, că se dorește extinderea relațiilor de colaborare, în domeniile medical-farmaceutic, impulsionarea turismului, precum și amplificarea schimburilor culturale între cele două părți.

La rândul său, edilul șef al municipiului Ploiești, domnul Andrei Liviu Volosevici, a apreciat discuțiile purtate cu Excelența Sa doamna Déborah Leticia Ojeda Valedón și a asigurat-o pe aceasta de toată deschiderea noastră pentru întărirea relațiilor bilaterale, urmând să se stabilească, pe viitor, o agendă de lucru clară, cu puncte de interes comun.

Comunicat Primaria Ploiesti

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191