Amendă de peste 20.000 lei pentru Petrolul!

Amendă de peste 20.000 lei pentru Petrolul!

Pentru că unii fani ai Petrolului au aruncat cu petarde în tribună la meciul, de pe Arena Națională, cu FCSB, clubul ploieștean a primit o nouă amendă foarte mare. Conform lpf.ro, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a luat hotărârea să sancționeze FCSB-ul, dar și ACS Petrolul 52 cu o penalitate sportivă de 25.312 lei! În temeiul unui alt articol cu aplicarea din RD, se sancționează clubul și cu o penalitate sportivă de 11.250 lei. În conformitate cu prevederile art.45.1 din RD, gruparea petrolistă va executa sancțiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv penalitatea de 25.312 lei!

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

Petrolul pare să fi intrat în era “etapa si amenda” din cauza unor suporteri, dar parcă și observatorii meciurilor așteaptă orice petardă aruncată ca să mai cocoșeze bugetul clubului. În comparație cu ce s-a întâmplat pe Arena Națională au fost alte meciuri mult mai “explozive” nesancționate așa drastic, însă, cel mai probabil, fiind club recidivist se dă cea mai mare sancțiune financiară.

Altfel, preşedintele Petrolului, Claudiu Tudor, a anunţat că negocierile cu Marian Copilu sunt avansate şi că la finalul acestei săptămâni sunt şase ca actele să fie semnate. „Cred că sunt negocieri avansate. Sper ca la sfârşitul săptămânii, cel târziu până luni, toate lucrurile să fie parafate. Dacă nu apare ceva peste noapte, cred că suntem pe ultima sută. Da, sunt convins. În urma auditului ştiam că nu pot apărea alte datorii, am fost transparenţi şi sunt convins că lucrurile se aşează”, a declarat Tudor pentru observatorulph.ro.

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

Tot pentru sursa citată mai sus, oficialul ploieștean a mai spus că Marian Copilu are forţa financiară să susţină clubul, însă își dorește sprijinul și din partea autorităților locale:’’Vreau să fac apel şi la autorităţi, că avem mare nevoie de ei. Nu vreau să asiste pasivi la această situaţie. E echipa judeţului şi toată lumea trebuie să pună umărul. Anul următor avem centenarul şi ar fi o mare ruşine ca echipa să nu fie în Liga 1 sau să fie în colaps financiar atunci”, a adăugat Tudor la observatorulph.ro.

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191