ANAF a pus ochii pe stomatologi și pe cei care închiriază pe Airbnb și Booking

ANAF a pus ochii pe stomatologi și pe cei care închiriază pe Airbnb și Booking

După ce a derulat o campanie de informare în rândul profesorilor pentru veniturile din meditații și a celor care obțin venituri din activități de înfrumusețare, ANAF trece acum la cabinetele medicilor stomatologi și, ulterior, ar putea fi declanșate verificări detaliate în privința celor care închiriază prin intermediul platformelor Booking și Airbnb, potrivit news.ro.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

ANAF a identificat neconformări fiscale în rândul medicilor stomatologi.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

„Ţinem foarte mult la prevenţie. În urma analizelor de risc făcute la nivelul ANAF, a rezultat un risc de neconformare ridicat pe acest segment de activitate. Vom trimite scrisori personalizate, vom face ghiduri, vom încerca să mediatizam ce au de făcut. Dar este normal ca şi bemeficiarii acestor servicii să solicite bon fiscal, aşa cum este normal când plătesc sumele de bani”, a declarat Lucian Heiuș, președintele ANAF.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

O zonă de nonconformare a fost identificată și ăn cazul veniturilor obținute prin platformele de închiriere pe termen scurt. În prezent, Fiscul întâmpină dificultăți în ceea ce privește obținerea de informații de la aceste platforme, dar prin intermediul unei directive europene, urmează ca ANAF să aibă instrumentele necesare pentru a facilita accesul la informații.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191