ANAF a pus ochii pe stomatologi și pe cei care închiriază pe Airbnb și Booking

ANAF a pus ochii pe stomatologi și pe cei care închiriază pe Airbnb și Booking

După ce a derulat o campanie de informare în rândul profesorilor pentru veniturile din meditații și a celor care obțin venituri din activități de înfrumusețare, ANAF trece acum la cabinetele medicilor stomatologi și, ulterior, ar putea fi declanșate verificări detaliate în privința celor care închiriază prin intermediul platformelor Booking și Airbnb, potrivit news.ro.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

ANAF a identificat neconformări fiscale în rândul medicilor stomatologi.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

„Ţinem foarte mult la prevenţie. În urma analizelor de risc făcute la nivelul ANAF, a rezultat un risc de neconformare ridicat pe acest segment de activitate. Vom trimite scrisori personalizate, vom face ghiduri, vom încerca să mediatizam ce au de făcut. Dar este normal ca şi bemeficiarii acestor servicii să solicite bon fiscal, aşa cum este normal când plătesc sumele de bani”, a declarat Lucian Heiuș, președintele ANAF.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

O zonă de nonconformare a fost identificată și ăn cazul veniturilor obținute prin platformele de închiriere pe termen scurt. În prezent, Fiscul întâmpină dificultăți în ceea ce privește obținerea de informații de la aceste platforme, dar prin intermediul unei directive europene, urmează ca ANAF să aibă instrumentele necesare pentru a facilita accesul la informații.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191