Anca Dinicu, despre legătura cu Mihai Bendeac: „Relația a început odată cu colaborarea mea la «În puii mei»”

Anca Dinicu, despre legătura cu Mihai Bendeac: „Relația a început odată cu colaborarea mea la «În puii mei»”

Anca Dinicu își sărbătorește astăzi ziua de naștere și a vorbit într-un interviu pentru despre cariera ei, dar și despre relația specială pe care o are cu Mihai Bendeac. Actrița împlinește 34 de ani.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Mihai Bendeac a ales-o pe Anca Dinicu să facă parte din emisiunea „În puii mei”, iar relația lor de prietenie a devenit una foarte sudată din momentul acelei colaborări. Vlad Drăgulin a fost cel care o recomandase pe actriță.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Anca Dinicu are numai cuvinte de laudă la adresa lui Mihai Bendeac, despre care a spus că este perfecționist și un izvor de creație. Actorul joacă alături de prietena lui în piesa de teatru „Desculți în parc”, dar și în „Casa de modă”.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

„Relația mea cu Mihai Bendeac a început odată cu colaborarea mea în cadrul emisiunii «În puii mei». Colegul meu, Vlad Drăgulin, mă recomandase și era presiune mare. După prima zi de filmări m-au chemat și mi-au spus că vor o colaborare de lungă durată. Mi-a plăcut în echipă încă de la început și nu a fost niciodată vreun moment în care să mă simt în plus.

„Eu și Mihai avem o chimie bună”

Da, eu și Mihai avem o chimie bună. Am făcut împreună teatru, serial, emisiune, reclame și urmează și un film. El este cel tipicar, dar cred că asta ajută enorm în construcția unui proiect. Dacă nu ești atent la detalii, se pierde din calitate și este păcat. Relația actor/regizor nu cred că trebuie să vină din studierea elementelor convenționale, ci a celor extraordinare.

„Mă așteptam să fie mai dificil, pentru că știu cât e de perfecționist și îmi era frică să nu-l dezamăgesc”

Mă așteptam să fie mai dificil, pentru că știu cât e de perfecționist și îmi era frică să nu-l dezamăgesc. Dar mai ales voiam să mă ridic la nivelul așteptărilor. Mihai mi-a oferit cele mai frumoase roluri și mă bucur de experiența de a lucra împreună, de fiecare dată când avem ocazia. Pentru că e un izvor de creație, imaginație și o bună sursă de inspirație. Dacă ești actor, fă în așa fel încât măcar o dată în viață să joci în regia lui”, spune Anca Dinicu despre Mihai Bendeac.

Anca Dinicu a ajuns actriță din întâmplare

Vedeta povestește că o vecină a împins-o către această meserie. Anca Dinicu, în vârstă de 34 de ani, și-a adus aminte cum a început cariera sa în actorie.

„Spre actorie m-a împins vecina mea, care m-a dus la o școală particulară de actorie după ce m-a văzut la serbare. Eu eram domnul Goe și, după festivitate, mi-a spus că trebuie să fiu actriță. Am început totul în joacă, ca hobby, dar s-a dovedit că asta trebuia să mi se întâmple.

La debutul cu Boeing-Boeing eram verde la față de emoții. Era pentru prima oară când vedeam în sală atâta lume. Mă uitam printr-o găurică din perdea. Îmi amintesc că am intrat în scenă mai devreme decât trebuia și mi-a stat inima în loc pentru câteva secunde.

Problema era că, dacă mă vedea actrița care era deja în scenă, se termina spectacolul cu jumătate de oră mai devreme. Am avut și atunci noroc și nu a sesizat nimeni greșeala mea”, a declarat Anca Dinicu pentru sursa mai sus-menționată.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191