Anca Molnar este condusă pe ultimul drum de familia ei! Imagini sfâșietoare de la înmormântare. Soțul și fiul lor își iau rămas bun de la ea: ”Îți mulțumim că ai luptat” / FOTO

Anca Molnar este condusă pe ultimul drum de familia ei! Imagini sfâșietoare de la înmormântare. Soțul și fiul lor își iau rămas bun de la ea: ”Îți mulțumim că ai luptat” / FOTO

Zi grea pentru familia Ancăi Molnar! Make-up artistul este condus astăzi pe ultimul drum de toți oamenii dragi, care au venit să îi fie alături în această zi tristă. Soțul și fiul lor își iau astăzi rămas bun de la Anca Molnar și trec prin cele mai dificile momente. Iată primele imagini de la înmormântare.

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

Anca Molnar s-a stins din viață la începutul acestei săptămâni, după o luptă cruntă împotriva cancerului. Ultimele momente din viața ei au fost foarte dificile din cauza bolii, dar indiferent de situație, familia a rămas alături de ea. Moartea Ancăi Molnar a adus multă durere și suferință în sufletele tuturor celor care au iubit-o.

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

Anca Molnar este condusă astăzi pe ultimul drum

Astăzi a venit momentul ca familia ei să își ia rămas bun de la ea. Make-up artistul va fi condus pe ultimul drum și înmormântată, iar clipele prin care trece familia ei acum sunt devastatoare. Soțul ei abia reușește să stea departe de sicriu și este îngenuncheat de durere.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Claudiu Molnar i-a fost alături în toate clipele dificile și a luptat alături de ea. În urmă cu o zi, dar și astăzi, soțul Ancăi Molnar a fost surprins lângă sicriul ei, trăind ultimele momente până când Anca Molnar va fi înmormântată.

Cel care îi dă putere bărbatului să meargă mai departe este fiul lor, pentru care face orice să îi fie alături. Casa Ancăi Molnar a fost umplută cu flori încă de ieri, când a avut loc priveghiul ei, când o mulțime de oameni au vizitat-o acasă.

Mesajul soțului ei, în ziua în care ea este înmormântată

Anca Molnar a fost o femeie foarte iubită și apreciată, mai ales de soțul ei. Oricât de grea ar fi fost perioada în care a suferit din cauza cancerului, nimic nu a fost prea dificil pentru Claudiu Molnar, care i-a fost alături necondiționat. Astăzi, însă, este nevoit să își ia rămas bun de la ea, iar acest lucru îl copleșește de durere.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191