Andreea Antonescu și-a scos silicoanele la plimbare în cel mai decoltat și transparent maiou! Sânii „jucăuși” stăteau să explodeze

Andreea Antonescu și-a scos silicoanele la plimbare în cel mai decoltat și transparent maiou! Sânii „jucăuși” stăteau să explodeze

Andreea Antonescu reușește să întoarcă capetele tuturor celor din jurul ei, indiferent ce face! Cântăreața ține să dovedească lumii că deși a împlinit 40 de ani, arată mai bine ca oricând, iar decolteul în care a ieșit la plimbare a reușit să facă exact asta!

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Deși a împlinit deja 40 de ani și este mămica a două fetițe superbe (Sienna, în vârstă de doar 12 ani, cât și Victoria Venice, fiica pe care o are împreună cu fostul ei partener, Victor Vrînceanu), faimoasa cântăreață Andreea Antonescu ține să dovedească tuturor că arată mai bine ca oricând! Iar maioul decoltat și puțin transparent în  care a ieșit la plimbare a reușit să facă exact acest lucru!

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Andreea Antonescu a făcut senzație, reușind să întoarcă privirile tuturor trecătorilor, fiind încă o dovadă a vechii zicale, „vârsta este doar o stare de spirit!” Cu mai bine de de fani pe rețeaua de socializare Facebook, Andreea Antonescu este, fără doar și poate, una dintre cele mai populare vedete din țara noastră, atunci când vine vorba despre „amprenta” pe care o are în mediul online.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Andreea Antonescu are un fizic de invidiat, la care mulți dintre noi nu pot decât să viseze, indiferent de vârstă. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Adevărul, în această vară, vedeta chiar spunea că ar vrea să se mai îngrașe puțin. „Când am rămas însărcinată cu ea, aveam 47-48 de kilograme, iar acum am 45. Chiar vreau să mă îngraș puțin!”, a spus cântăreața, conform sursei citate.

Atunci când auzim ce stil de viață activ are vedeta, nu ne mai surprinde că reușește să arate atât de bine, chiar și la 40 de ani! Iar stilul de viață nu este totul, Andreea Antonescu a mărturisit că are norocul să aibă un metabolism perfect! „Chiar am avut noroc și de genă bună și de un metabolism foarte ok. De când am născut nu am reușit să merg extrem de des la sală, dar am avut noroc! Înainte de America Express făceam sală mai multă, de câte 4-5 ori pe săptămână, că să mă antrenez să pot rezista.”, a spus aceasta, potrivit sursei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191