Andreea Bălan, dezvăluiri despre prima zi de școală a fetelor sale. „Noi mergem la mare că avem Cupa Davis și eu o să le duc la școală săptămâna următoare”

Andreea Bălan, dezvăluiri despre prima zi de școală a fetelor sale. „Noi mergem la mare că avem Cupa Davis și eu o să le duc la școală săptămâna următoare”

Până anul trecut, Andreea Bălan le-a avut pe cele două fiice înscrise la sistemul de învățământ privat, iar apoi a optat pentru cel de stat. Artista mărturisește că nu va fi alături de fiica ei la deschiderea școlii de anul acesta.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Andreea Bălan și-a înscris fetele la Colegiul Național de Muzică ”George Enescu”, însă doar Ela este la școală, Clara fiind în continuare la grădiniță.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Andreea crede că nici nu vor fi la deschiderea oficială a noului an școlar, ci în tribune, susținându-l pe Victor Cornea, iubitul ei, la Cupa Davis.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

„Începem școala pe 15. A pe 11 septembrie începe? Cred că le duc pe 15 eu. Noi mergem la mare că avem Cupa Davis și eu o să le duc la școală săptămâna următoare. Avem treabă”, a spus Andreea Bălan pentru Ego.

„Ela știe, dar Clara nu. Clara, cea mică este o năzdrăvană. În ciudă îmi face. Exact așa îmi face. Îmi zice că nu vrea. Ela este foarte disciplinată, își face temele, este organizată, ordonată, în camera ei este ”lună” tot. În schimb, Clara nu vrea nimic. Nu știu ce o să fie”, a mai spus artista.

Andreea Bălan vorbește cu amuzament despre comportamentul Clarei. „Mor după ea. Mor după amândouă îți dai seama, dar când o văd pe cea mică așa năzdrăvană mor. Îi mai și zic că are parfum de năzdrăvană, miroase a năzdrăvan de la o poștă”, a mai declarat Andreea Bălan. „Un an, doi zic că se ocupă buni de ele, de teme, apoi când vin temele alea mai grele o să mă ocup eu. Trăiască buni”, mai adaugă artista.

„Sunt crescute foarte frumos, sunt foarte educate. Le-am luat cu mine peste tot. Cred că asta m-a ajutat. Adică și acum (nr. la evenimentul la care venise) le-aș fi luat, dar sunt la tenis. După ce plec de aici mă duc și le iau. Dacă ar fi venit acum, de exemplu, aici, ar fi fost foarte cuminți.

Le-aș fi dat două scaune și ar fi stat foarte cuminți și nu ar fi deranjat. Adică le-am obișnuit cu viața mea, să fie foarte respectuoase, educate în locurile publice. Fetițele oricum sunt mai cuminți decât băieții”, a mai completat Andreea Bălan pentru Ego.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191