Andreea Bălan și George Burcea și-au condus împreună fetițele în prima zi de școală. Ce mesaje au transmis cei doi micuțelor / FOTO

Andreea Bălan și George Burcea și-au condus împreună fetițele în prima zi de școală. Ce mesaje au transmis cei doi micuțelor / FOTO

Andreea Bălan și George Burcea și-au condus împreună fetițele în prima zi de școală. Cei doi părinți au fost alături de ele în cel mai frumos moment din acest an. Iată ce mesaje au transmis cei doi micuțelor prin intermediul rețelelor de socializare!

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Andreea Bălan și George Burcea pot spune că sunt împliniți din toate punctele de vedere și asta pentru că fetițele lor cresc frumos, iar ei se ocupă împreună de ele. Astăzi le-au condus în prima zi de școală. Iată ce au postat amândoi pe paginile de Instagram!

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Andreea Bălan și George Burcea și-au condus împreună fetițele în prima zi de școală

Andreea Bălan și George Burcea și-au condus împreună fetițele în prima zi de școală. Cei doi părinți au fost alături de micuțele lor, Ella și Clara, într-un moment atât de important.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Fiica cea mică a celor doi, Clara, a intrat astăzi în grupa mare la grădiniță, iar fiica lor cea mare, Ella, a intrat în clasa I la școală. Andreea Bălan și George Burcea sunt foarte mândri de cele două micuțe.

Mesajele transmise de cei doi micuțelor

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Andreea Bălan a postat un videoclip cu micuțele lor din această zi importantă. Jurata de la Te cunosc de undeva a transmis faptul că este extrem de emoționată, dar se bucură din plin de ceea ce viața i-a oferit, adică două fetițe minunate.

Și George Burcea a transmis mesaje pentru fetițele lor. Actorul le-a explicat fanilor săi că se simte ca și cum ar fi el în prima zi de școală. Acesta le-a făcut câte o urare specială celor două micuțe.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191