Andrei Volosevici, candidatul PSD la funcția de primar al Ploieștiului: „Sănătatea este și va rămâne o prioritate pentru mine!”

Andrei Volosevici, candidatul PSD la funcția de primar al Ploieștiului: „Sănătatea este și va rămâne o prioritate pentru mine!”

„Sănătatea este și va rămâne o prioritate pentru mine! Continuăm să modernizăm și să echipăm cu aparatură performantă spitalele din Municipiul Ploiești, pentru ca toți oamenii, de la mic la mare, să aibă parte de servicii medicale de calitate”, a transmis Andrei Volosevici, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Ploiești.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

În platforma program Andrei Volosevici susține că la Spitalul de Pediatrie riscul infecţilor nosocomiale va scădea semnificativ. Aici, în scurt timp, vor ajunge echipamente medicale performante. Micii pacienţi vor beneficia de condiții mai bune in saloane și in sălile de operaţii

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

La Spitalul Municipal Ploiești, în mandatul 2020-2024 al lui Andrei Volosevici au fost finalizate lucrările de construire și dotări aferente Laboratorului de Radioterapie.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191