Anisia a primit bronzul polonez

Anisia a primit bronzul polonez

Aflată în pregătire la Arad cu Lotul Naţional de Ansamblu al României încă din luna decembrie a anului trecut, sportiva secţiei de gimnastică ritmică a CSM Ploieşti, Anisia Drăgan, a participat alături de colegele sale la „Gdynia Rhythmic Stars”, Turneu Internaţional FIG desfăşurat în perioada 4-7 mai în Polonia. În formula Anisia Drăgan (CSM Ploieşti), Claudia Mitan, Alenia Biringer, Catrina Buniov, Dalia Marin şi Antonia Stănescu, ansamblul de senioare al României a reuşit să obţină două medalii de bronz.

Prima în finala cu cinci cercuri şi alta în concursul general, după evoluţiile din cele două exerciţii: unul cu 5 cercuri şi unul cu trei panglici şi două mingi. Competiţia de la Gdynia a reprezentat o bună repetiţie pentru „tricolore” în perspectiva celor două evenimente majore pentru care s-au pregătit în ultimele luni: Campionatul European de Gimnastică Ritmică pentru Ansambluri (Baku, Azerbaidjan, 17-21 mai) şi Campionatul Mondial de Gimnastică Ritmică pentru Ansambluri (Valencia, Spania, 23-27 august).

Sportiva antrenată la club de Simona Puiu se pregăteşte la Arad sub comanda celor două antrenoare ale lotului naţional, Daniela Chiriac şi Tatiana Novikova. Anisia nu se află la prima experienţă de acest gen, ea făcând parte, în perioada 2017-2018, din Lotul Naţional de Ansamblu la nivel de junioare. Tot din partea CSM Ploieşti, la competiţia din Polonia a participat, în concursul individual, şi Sabina Enache, care s-a clasat a 16-a în ierarhia generală şi a fost la numai două zecimi de calificarea în finala de la panglică.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191