Antonio și Maria de la Mireasa au primit o surpriză în luna de miere! Cei doi au împlinit o lună de când s-au logodit: ”Cea mai frumoasă…” / FOTO

Antonio și Maria de la Mireasa au primit o surpriză în luna de miere! Cei doi au împlinit o lună de când s-au logodit: ”Cea mai frumoasă…” / FOTO

Antonio și Maria Anghel de la Mireasa și-au început căsnicia cu dreptul. Câștigătorii emisiunii au plecat în luna de miere, imediat după ce au devenit soț și soție în marea finală. Cei doi au primit o surpriză de proporții în vacanță, în ziua în care au împlinit o lună de când s-au logodit.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Câștigătorii emisiunii Mireasa trăiesc momente unice în luna de miere, unde au parte de toată susținerea fanilor. Antonio și Maria au devenit soț și soție în urmă cu câteva zile, când au câștigat competiția și au plecat acasă cu un premiu de de euro. Câștigătorii au avut ocazia să petreacă timp în doi pentru prima dată, departe de camerele de filmat.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Antonio și Maria de la Mireasa au fost surprinși de surpriza pe care au primit-o

La o zi după marea finală Mireasa, Antonio și Maria au plecat într-o escapadă romantică în luna de miere. Destinația pe care au ales-o cei doi a fost o stațiune la munte, unde se pare că se simt foarte bine unul în compania celuilalt. Fanii știu fiecare mișcare pe care o fac, deoarece împărtășesc cu ei toate activitățile de acolo.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

În urmă cu câteva ore, Antonio și Maria au primit un cadou impresionant din partea unor susținătoare, care au profitat de faptul că azi împlinesc o lună de la ziua în care Maria a fost cerută de soție de către Antonio.

Susținătoarele le-au cumpărat un buchet mare de trandafiri roșii pentru Maria și au primit două platouri cu fructe. Cei doi au fost foarte încântați de surpriză și de faptul că oamenii îi iubesc.

Cum a reacționat Antonio, după ce a aflat că este câștigător

Maria și Antonio au fost unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din emisiune, având în vedere voturile pe care le-au primit inclusiv în marea finală. Aprecierea pe care au primit-o din partea telespectatorilor i-a copleșit pe cei doi, iar Antonio a transmis un mesaj emoționant cu această ocazie, imediat după ce a câștigat competiția.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191