Antrenorul Petrolului și-a anunțat demisia!

Antrenorul Petrolului și-a anunțat demisia!

Antrenorul Nicolae Constantin și-a anunțat demisia după ce jucătorii săi au făcut de râs Petrolul în disputa de la Botoșani. Constantin s-a simțit umilit de eșecul Petrolului, 0-5, și, în consecință, consideră că este timpul să lase pe altcineva care să poată redresa treaba. La cum au evoluat jucătorii Petrolului se cam vede că nu mai sunt pe aceași parte cu staff-ul tehnic. Sau poate că restanțele financiare îi determină și pe ei să fie restanți pe teren! Oricum, dacă mai era nevoie, antrenorul a dat dovadă de corectitudine și bun simț ridicand mâna atunci când a simțit că nu mai poate oferi nimic în plus. Oare jucătorii mai pot oferi ceva fanilor, echipei?

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Nae Constantin: “Umilință! Asta este tot ce am simțit. Am făcut parte din etapa umilinței. Sunt direct răspunzător și principalul vinovat pentru acest rezultat. Este momentul să renunț, am discutat cu staff-ul meu, cu conducerea, simt că nu mai pot! Chiar dacă oficialii clubului mi-au spus să nu mă grăbesc cu decizia eu simt că este timpul să mă opresc. Pentru mine acesta este finalul la Petrolul. Nu este totul pierdut și poate de aceea este mai bine să plec acum. Simt că nu pot duce mai departe munca pe care am încununat-o cu o promovare în prima ligă”- a declarat Constantin, după meci, la Prima Sport.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Altădată punctul forte al echipei, de data aceasta apărarea a fost dezastruoasă. Atunci când Leitner ia goluri printre picioare și bâlbâie mingi, Borța nu reușește nimic pe partea sa, a și fost schimbat la pauză, iar fundașul Meijers o comite grav, ce pretenții să mai ai la Mathaus și Țicu. Dacă Țicu nu a comis-o în schimb, Mathaus a făcut greșeli specifice lui și aici pot să-i reproșez antrenorului că nu i-a dat o șansă și lui Olaru. O fi el limitat, cum se spune în interiorul echipei, însă merita ocazia de a fi titular acum sau altădată și doar pentru că este serios, profesionist și nu crează atmosferă proastă în lot. Altul în locul lui ar fi făcut-o mai ales dacă un jucător venit în această iarnă a devenit titular imediat și în două meciuri a greșit decisiv de fiecare dată.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

În atac situația a fost cam la fel. Budescu a oferit câteva pase, însă și el când a avut o lovitură liberă, specialitatea casei, a executat-o lamentabil. El nu este în șut, cum se spune, pentru că a avut și alte situații acum, dar și în alte meciuri. Irobiso doar gol anulat, Moldoveanu inexistent, iar Grozav deloc grozav! Nici la mijloc situația nu a fost altfel, dar cum putea fi la acest scor ?

Constantin Budescu:’’Din păcate, nu a mers nimic. În atac am mai tot încercat, însă dacă la fiecare contraatac am primit gol, nu aveam nici o șansă. Pe viitor trebuie să jucăm altfel. Situația este delicată, poate la meciul viitor vom arăta cu totul altfel”- a declarat Budescu, după joc, la Prima Sport. După acest eșec fotbaliștii Petrolului au strâns cinci meciuri fără victorie, un egal și patru înfrângeri! Etapa viitoare, Petrolul va juca acasă cu Hermannstadt.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191