Anul Iepurelui în fief-ul Petrolului!

Anul Iepurelui în fief-ul Petrolului!

“În zodiacul chinezesc eu sunt iepure, iar în China este Anul Iepurelui!”. Așa a spus “chinezul” Florin Pârvu la prezentarea oficială în postura de antrenor principal al Petrolului. Pârvu a antrenat în ultimii patru ani în China și spune că în zodiacul chinezesc el este iepure și vrea ca acest an să fie al lui mai ales că acest animal simbolizează longevitate, prosperitate și pace!

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Pârvu spune că a fost luat “ca din oală” atunci când i s-a propus să preia Petrolul. El a trebuit să-l înlocuiască pe nașul său, Nae Constantin. De-altfel, acesta a fost acasă la naș pentru a primi binecuvântarea necesară, dar mai ales pentru a discuta despre problemele echipei. Cei doi au fost secunzii lui Răzvan Lucescu în urmă cu 8 ani, iar Pârvu a spus că a fost cea mai intensă perioadă pentru el. Nu exclude să aducă chinezi la echipă și să facă parteneriate cu aceștia. Pârvu a debutat, ca jucător, la Petrolul în 1995, într-un joc cu Sibiul, și iată că după 28 de ani debutează ca antrenor principal tot împotriva formației sibiene.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Florin Pârvu:„Când am intrat în vestiar și am dat mâna cu jucătorii, toți m-au privit în ochi! Și le-am transmis că eu am mare încredere în vestiar. Am fost un luptător ca jucător, nu am cedat niciodată, am evoluat în absolut toate ligile din România, am meciuri și în echipa națională, așa că le-am spus că au în fața lor un exemplu că se poate! Este un moment zero, toți jucătorii au același statut, indiferent de nume sau de naționalitate, dar trebuie să demonstreze, la antrenamente și la meciuri, că pot aspira la tricoul de titular! N-am nici prietenii și nici dușmănii cu vreun jucător, le-am cerut în schimb foarte mult respect. Urmează o serie de meciuri foarte grele, dar nu este deloc imposibil să aducem puncte. Rolul meu este să facem un grup unit, pentru că totul pleacă din vestiar. Dacă vestiarul nu este unit și sunt disensiuni, asta se va vedea în teren. Eu sunt convins că vom face un vestiar de temut!”. Noul antrenor al Petrolului a parafat un angajament valabil pentru un sezon și jumătate și va avea un salariu la fel ca al lui Nae Constantin.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Președintele Claudiu Tudor spune că a plâns și s-a îmbrățișat cu Nae Constantin la despărțire. Tudor a mai spus că a primit peste 70 de propuneri de antrenor în doar două zile:„Am trecut prin două zile dificile, după cele ce s-au întâmplat la Botoșani. Nae Constantin a decis ca lucrurile să se termine în acest moment și trebuie să punctăm faptul că nu noi ne-am dorit acest lucru! Așa a crezut el, că este mai bine să vină altcineva în locul lui, și trebuie să-i mulțumim și lui, și lui Vali Bădoi, pentru tot ceea ce au realizat în această perioadă. Am avut o relație extraordinară cu Nae, pot să spun că ne-am despărțit cu lacrimi în ochi, și sunt convins că rezultatele pe care le-a avut aici îl vor ajuta în carieră, la fel cum sunt sigur că, în viitor, drumurile lui și ale Petrolului se vor intersecta din nou”, a spus Tudor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191