Anunţ public privind emiterea actului de reglementare revizuit/Direcția Silvică Prahova, Ocolul Silvic Măneciu

Anunţ public privind emiterea actului de reglementare revizuit/Direcția Silvică Prahova, Ocolul Silvic Măneciu

Anunţ public privind emiterea actului de reglementare revizuit

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Direcția Silvică Prahova, Ocolul Silvic Măneciu

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Direcția Silvică Prahova anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare revizuite sau a deciziei de emitere a acordului de mediu revizuit pentru proiectul “Prelungire drum forestier Brusturel”, propus a fi amplasat în extravilanul Comunei Măneciu, zona Valea Popii, U.P. II Orății, județul Prahova.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Decizia autorității de mediu, precum și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului A.P.M. PRAHOVA, Ploiești Str. Gheorghe Grigore Cantacuzino, nr. 306 şi la sediul Direcției Silvice Prahova, cu sediul în Municipiul Ploiești, str. Iuliu Maniu, nr. 3, județul Prahova în zilele de luni până joi, între orele 08:00 – 16:30, și în ziua de vineri, între orele 08:00 – 14:00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmph.anpm.ro/.

 

Observaţiile/contestațiile publicului se primesc la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului A.P.M. Prahova, Str. Gheorghe Grigore Cantacuzino, nr. 306, Municipiul Ploiești, județul Prahova, în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

DIRECTOR

Dragoș Gabriel CIOMAG

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191