Anunțul Spitalului Militar din Cluj-Napoca despre Florin Piersic. Precizări despre infecția nosocomială

Anunțul Spitalului Militar din Cluj-Napoca despre Florin Piersic. Precizări despre infecția nosocomială

Reprezentanţii Spitalului Militar din Cluj-Napoca au precizat, joi, că actorul Florin Piersic nu a contractat vreo infecţie nosocomială cât timp a fost internat în această unitate medicală, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale la genunchi.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Reprezentanţii Spitalului Clinic Militar de Urgenţă ”Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca au transmis, joi, o serie de precizări, ”având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public şi pentru clarificarea aspectelor în legătură cu asistenţa medicală acordată actorului Florin Piersic în spitalul nostru”.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

”Actorul Florin Piersic nu a contractat nicio infecţie nosocomială pe timpul internării în spitalul nostru. Acesta a fost tratat pentru patologia complexă pentru care s-a adresat spitalului”, au precizat aceştia.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Conform sursei citate, actorul şi familia acestuia au cerut să nu fie furnizate informaţii medicale şi doresc păstrarea intimităţii.

Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost operat la genunchi Spitalul Militar Cluj-Napoca, ulterior fiind transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca pentru a fi supravegheat de medici.

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un stimulator cardiac.

”Starea sa este stabilă. În momentul de fatţă se află în Secţia cardiologie, sub tratament mediamentos”, au anunţat reprezentanţii Institutului Inimii.

Intervenţia chirurgicală la genunchi, efectuată în cursul zilei de luni la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, a decurs bine, dar pacientul are nevoie de recuperare.

Actorul a fost operat după ce i s-a făcut rău la finalul unui spectacol, iar medicii au constatat că avea o infecţie la un genunchi, infecţie care se pare că s-a extins.

Articol recomandat de

NEWS ALERT Farul – Sepsi, întrerupt din cauza scandărilor xenofobe! Cum a reacționat Hagi

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191