Apar detalii înfricoșătoare în cazul milionarului găsit dezmembrat într-o valiză. Mesajele găsite în telefonul lui

Apar detalii înfricoșătoare în cazul milionarului găsit dezmembrat într-o valiză. Mesajele găsite în telefonul lui

Criptomilionarul care a fost găsit dezmembrat într-o valiză, în Argentina, a primit mesaje prin care amenințat că i se vor scoate ochii și i se vor tăia mâinile în săptămâna dinainte de a fi ucis.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Cadavrul lui Fernando Pérez Algaba a fost descoperit de câțiva copii care se ajucau pe malul unui râu din orașul Ingeniero Budge, în urmă cu o săptămână. El fusese dat dispărut pe data de 18 iulie.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

„O să te omor, o să-ți fac ceva și mai rău”, i-a spus un bărbat într-un mesaj vocal trimis pe telefonul lui Algaba. „O să-ți scot ochii și o să-ți tai mâinile, ca să nu mai poți avea bani în viața ta”, i s-a transmis în același mesaj.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

„Jur pe copiii mei că nu am nicio problemă să merg la închisoare”, i-a mai spus bărbatul, care a fost identificat de poliție, menționat public doar cu numele Iglesias, potrivit publicației argentiniene Télam, citată de New York Post.

Poliția a declanșat o anchetă în acest caz de crimă foarte mediatizat în Argentina după ce copiii au găsit valiza în care se aflau doar brațele și picioarele lui Algaba. Acesta a fost identificat după amprente, dar și după tatuaje. Trunchiul și capul au fost descoperite câteva zile mai târziu.

La autopsie s-a stabilit că Algaba fusese împușcat de trei ori înainte să fie dezmembrat. Părțile corpului au fost atent amputate, semn că cel care a făcut-o era un „profesionist”.

Algaba a devenit milionar închiriind mașini de lux încă de când era foarte tânăr, apoi tranzacționând criptomende. Era foarte cunoscut în Argentina, având aproape 1 milion de urmăritori pe Instagram cărora le prezenta stilul lui de viață extravagant.

Dar se pare că afacerile nu-i mai mergeau în ultima perioadă și adunase datorii la fiscul argentinian. Avea, de asemenea, datorii de de dolari la membrii unei bande și de de dolari la fiul lui Iglesias, bărbatul care i-a trimis mesajul.

De altfel, acesta i-a trimis mai multe mesaje vocale, cu o durată totală de 20 de minute.

Un alt bărbat identificat de presă cu numele Adrian Tesei i-a trimis mesaje lui Algaba în care i-a spus: „Nu te amenință Îți spun că o să-ți smulg capul. Banii sunt ai mei, iar tu nu te joci cu banii mei.”

O persoană din anturajul lui Algaba a declarat pentru Télam că acesta avea o problemă cu jocurile de noroc, pe care a scăpat-o de sub control în timpul pandemiei.

Potrivit La Nacion, milionarul de 41 de ani lăsase în propriul telefon o notă prin care spunea că a pierdut foarte mulți bani investind în criptomonede.

La începutul anului, Algaba s-a mutat la Barcelona, după ce a locuit o perioadă la Miami. Revenise în Argentina cu câteva zile înainte de a fi ucis. Poliția a anunțat că a arestat un suspect în legătură cu crima.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191