Apel pentru donare de sânge! Fetița unui membru al galeriei Petrolul are nevoie de ajutor!

Apel pentru donare de sânge! Fetița unui membru al galeriei Petrolul are nevoie de ajutor!

Este nevoie de sânge pentru o fetiță care este internată la Spitalul pentru Copii M. S. Curie din București!
Din primele investigații făcute de medici, fetița ar suferi de o formă de cancer. Momentan este nevoie de sânge, fără a conta grupa, au precizat apropiați ai părinților fetiței. Tatăl fetei este unul dintre membrii galeriei Petrolului Ploiești, scrie Ziarul Incomod.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

„DONEAZA ȘI TU!

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Copilul unui membru al peluzei are nevoie de sânge, ajută și tu. Poți dona la orice centru de transfuzie, orice grupă este binevenită! Trebuiesc precizate următoarele:
Savulescu Ștefania Arianna, Spitalul Clinic de Urgență pentru copii „Maria Sklodowska Curie”, secția oncologie.
Alături de Ticanu’!”, este apelul făcut de Peluza I „Ilie Oană” pe Facebook.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191