„Arăt ca un rechin dintr-un film horror”. Coșmarul unui tânăr care a plătit 3.500 de euro pentru fațete, în Turcia

„Arăt ca un rechin dintr-un film horror”. Coșmarul unui tânăr care a plătit 3.500 de euro pentru fațete, în Turcia

Un tânăr a lansat un avertisment serios pentru cei care se gândesc să plece în străinătate pentru a-și monta fațete, după ce tratamentul său dentar a mers groaznic de prost.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Jack James, un model din Manchester, a decis să își pună dinți falși pentru a arăta mai bine în fața camerei de filmat, în septembrie anul trecut. El a călătorit la Istanbul, în Turcia, unde a plătit de euro pentru un set de fațete, relatează Mirror.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Inițial, tânărul în vârstă de 22 de ani a fost mulțumit de rezultate, dar câteva luni mai târziu a început să sângereze și a fost nevoit să-și facă o programare de urgență la dentist.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

„Arătau bine până când au început să sângereze și să doară. Au început să facă puroi și să curgă. Respirația mea mirosea urât”, a spus Jack.

În urma controlului, i s-a spus că dinții săi erau într-o stare groaznică și că ar costa de euro pentru a-i repara.

„Am căutat un dentist de urgență și am făcut radiografii. Dentistul mi-a spus că dinții mei erau un dezastru și că aveam o infecție”, a explicat el.

Neputându-și permite costurile ridicate din Marea Britanie, Jack, disperat, a luat din nou legătura cu clinica din Turcia pentru a vedea dacă poate fi ajutat.

„Au spus că nu a fost vina lor și că va trebui să plătesc din nou”, a spus el.

Jack a primit o ofertă de de euro pentru repararea lor și a decis să se întoarcă în Turcia în iunie 2023 pentru a i se îndepărta fațetele și a i se monta din nou.

„Mi-au scos toți dinții și abcesul și mi-au pus dinți temporari. A fost nevoie de câteva săptămâni pentru ca infecția să dispară”, a spus el.

El susține că a fost șocat să descopere că dinții săi adevărați fuseseră piliți și arătau precum dinții unui rechin. Jack a primit apoi un set nou de fațete și s-a întors în Marea Britanie mai târziu, în iunie – dar problemele nu s-au terminat.

El a spus că în timp ce se spăla pe dinți o coroană „s-a desprins” și a rămas cu gaură între măsele.

„Parcă era ceva desprins dintr-un film de groază”, a explicat tânărul model.

Jack îi îndeamnă acum și pe alții să se documenteze înainte de a călători în străinătate pentru tratamente stomatologice: „Mă simt atât de supărat pe mine însumi. Îmi vine să-mi smulg toți dinții.”

Jack nu este singurul care a trăit această experiență, deoarece unul din patru britanici se luptă să obțină o programare la dentist în Marea Britanie, ceea ce îi determină pe pacienții disperați să plătească pentru tratamente în străinătate, arată sursa citată.

„Creșterea numărului de pacienți care vin în Turcia din Marea Britanie este cu adevărat incredibilă și nu dă semne de încetinire. Criza din sistemul de sănătate publică îi determină pe britanici să caute tratament în alte țări. Am văzut câteva povești de groază reale, inclusiv un pacient care și-a pierdut aproape toți dinții într-un accident de circulație, dar care nu a putut obține tratament de la Serviciul Naţional de Sănătate”, a declarat șeful Dentakay, Dr. Gülay Akay, pentru Mirror, într-o investigație separată.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191