Are trei fisuri, dar nu face figuri!

Are trei fisuri, dar nu face figuri!

Handbalista Ana Dumitrașcu joacă cu fisuri la degetele ambelor mâini, dar și la cotul drept! Însă toate acestea nu o împiedică pe jucătoarea de la Activ Prahova Ploiești să fie printre cele mai bune. În disputa cu satelitul Rapidului, Ana a fost printre cele mai bune marcatoare ale echipei sale, 6 goluri, unul dintre ele chiar de la mijlocul terenului! Pe lângă pofta de a marca, handbalista a oferit și pase de gol, dar și un joc defensiv consistent. Pivotul de 23 ani spune că promovarea în Liga Florilor merită orice suferință, iar handbalista ei preferată este chiar o colegă, Patricia Vizitiu!

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

,,Avand in vedere ca am venit dupa o infrangere grea, am intrat mai greu in meci, dar ne-am mobilizat una pe alta si am facut ce trebuia. Cand intri in teren trebuie sa lasi toate durerile, sa faci totul pentru echipa, sa fii tare si sa castigi fiecare meci. M-am accidentat in urma unui meci mai agresiv, mi-am fisurat degetele, cotul, dar e ok! Lupta pentru promovare este dura, dar trebuie sa ne mobilizam, sa strangem randurile si sa fim rele!”

Antrenorul Dragoș Dobrescu apreciază răutatea și spiritul de sacrificiu al Anei de aceea o folosește atât în atac cât și în apărare. Dobrescu a declarat, după jocul cu Rapid, că se aștepta la un duel greu, în care fetele să se concentreze la fel, dar cel mai important este rezultatul de pe tabelă la finalul celor 60 de minute:,,S-au vazut multe greseli, e clar. Insa e bine ca s-a terminat cum trebuie, dar este mult de munca, mai ales la finalizare. Din pacate, la fiecare meci facem portarii foarte buni, dar fetele trebuie sa se concentreze si sa-si de-a seama de propriile greseli. Ana este o luptatoare care isi doreste mult, este de apreciat sacrificiul ei, insa si ea are probleme la finalizare. Atat Ana cat si Patricia si Larisa Tamas au probleme medicale si vreau sa scapam cat mai repede de aceste accidentari.”

Alături de Ana, Diana Andrița și Anna Ivanenko au fost cele mai bune marcatoare într-un meci cu Rapid 2 terminat, 33-21, în favoarea gazdelor. Pentru Activ au jucat: Diaconu, Paraschiv 1 gol, Dumitriu – Dumitrașcu 6, Ivanenko 6, Andrița 6, Moldoveanu 5, F. Popescu 3, A. Arvatu 1, M. Arvatu 1, Csavar 1, Grădișteanu 1, Profirescu 1, Gavrilă 1, Vizitiu, Sava. După 9 etape disputate, Activ ocupă locul 3, cu 19 puncte. Liderul Seriei A este Știința, 24 puncte, echipă neînvinsă urmată de Slobiozia, 22 de puncte. Runda viitoare, formația susținută de CJ Prahova va juca, în deplasare, la Spartac București. Sursa foto:csactivprahova.ro

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191