Aripa nord a clădirii CNMV Ploiești va fi renovată cu fonduri din PNRR

Aripa nord a clădirii CNMV Ploiești va fi renovată cu fonduri din PNRR

Municipiul Ploiești va primi 6.552.070 de lei, prin PNRR, pentru renovarea unui segment din clădirea Colegiului Național „Mihai Viteazul”. Finanțarea va fi asigurată prin PNRR – Valul renovării.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

Proiectul aprobat acum este unul dintre cele pe care municipalitatea nu a reușit să le depună în primăvară. Ministerul Dezvoltării a anunțat că acesta a fost inclus în cea mai recentă tranșă de aprobări pe componenta „Valul renovării”.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

„Proiectul Renovare clădire – Colegiul Național “Mihai Viteazul” – Aripa Nord va permite executarea unor lucrări generale de reabilitare energetică a anvelopei termice a clădirii amintite, prin izolarea termică a pereților exteriori (prin interior) și a podului, înlocuirea tâmplăriei existente, montarea unui sistem de ventilație mecanică centralizat, cu recuperare de căldură și pompe de căldură aer, respectiv modernizarea instalației de iluminat, prin înlocuirea circuitelor de iluminat deteriorate sau subdimensionate.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Menționăm în acest context că, vechimea clădirii Colegiului Național Mihai Viteazul – Aripa Nord a depășit 40 de ani și că nu se poate interveni asupra fațadei acesteia, fiind monument istoric.

Valoarea totală a acestui proiect, pentru care administrația publică ploieșteană a câștigat finanțare cu fonduri PNRR, este de 1.118.480 euro”, au transmis reprezentanții Primăriei Ploiești.