Aripa nord a clădirii CNMV Ploiești va fi renovată cu fonduri din PNRR

Aripa nord a clădirii CNMV Ploiești va fi renovată cu fonduri din PNRR

Municipiul Ploiești va primi 6.552.070 de lei, prin PNRR, pentru renovarea unui segment din clădirea Colegiului Național „Mihai Viteazul”. Finanțarea va fi asigurată prin PNRR – Valul renovării.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Proiectul aprobat acum este unul dintre cele pe care municipalitatea nu a reușit să le depună în primăvară. Ministerul Dezvoltării a anunțat că acesta a fost inclus în cea mai recentă tranșă de aprobări pe componenta „Valul renovării”.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

„Proiectul Renovare clădire – Colegiul Național “Mihai Viteazul” – Aripa Nord va permite executarea unor lucrări generale de reabilitare energetică a anvelopei termice a clădirii amintite, prin izolarea termică a pereților exteriori (prin interior) și a podului, înlocuirea tâmplăriei existente, montarea unui sistem de ventilație mecanică centralizat, cu recuperare de căldură și pompe de căldură aer, respectiv modernizarea instalației de iluminat, prin înlocuirea circuitelor de iluminat deteriorate sau subdimensionate.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Menționăm în acest context că, vechimea clădirii Colegiului Național Mihai Viteazul – Aripa Nord a depășit 40 de ani și că nu se poate interveni asupra fațadei acesteia, fiind monument istoric.

Valoarea totală a acestui proiect, pentru care administrația publică ploieșteană a câștigat finanțare cu fonduri PNRR, este de 1.118.480 euro”, au transmis reprezentanții Primăriei Ploiești.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191