Armata americană angajează un travestit ca „ambasador digital”

Armata americană angajează un travestit ca „ambasador digital”

Marina Statelor Unite a apelat la un artist travestit în eforturile sale de a ajunge la recruții mai tineri pe platformele digitale și rețelele sociale.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Joshua Kelley, al cărui nume de scenă este Harpy Daniels, a anunțat pe TikTok în noiembrie că va fi primul „ambasador digital” al Marinei americane.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Joshua Kelley nu va primi niciun ban pentru serviciile sale

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Kelley, care se identifică ca non-binar, a fost unul dintre cei cinci marinari activi care au participat ca „ambasadori digitali” ai Marinei în „eforturile sale de a ajunge la o gamă largă de potențiali candidați”, a declarat un purtător de cuvânt pentru Daily Caller, citat de Daily Mail.

Kelley a spus că a început să se îmbrace în femeie și să cânte în spectacole cu ani înainte de a se alătura Marinei, inspirându-se din emisunea RuPaul’s Drag Race, pe care a început să o vizioneze la vârsta de 16 ani. Apoi a început mai întâi să cânte pe nave..

Ofițerul insistă că nu a fost niciodată hărțuit în Marină, dar când era programat să cânte la un eveniment de diversitate, echitate și incluziune la Baza Aeriană Comună din Langley în vara anului 2022, a provocat un scandal pentru mulți conservatori și extremiști creștini. ‘

„Sunt un susținător al comunității LGBTQ+ și ceea ce fac este un omagiu adus multor membri ai serviciului care au fost dați afară, hărțuiți, sau mai rău pentru că au fost gay”, a spus el într-un interviu, făcând referire la politica din epoca Bush care i-a descurajat pe militari să-și dezvăluie orientarea sexuală.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191