Arnold Schwarzenegger a dezvăluit de ce boală suferă. Fanilor nu le-a venit să creadă

Arnold Schwarzenegger a dezvăluit de ce boală suferă. Fanilor nu le-a venit să creadă

Unul dintre cei mai cunoscuți actori din lume și-a uimit fanii după ce a recunoscut public unul dintre cele mai mari secrete ale sale. Este vorba despre Arnold Schwarzenegger, care a scris pe rețelele de socializare că suferă de dislexie. Pentru a-și putea memora replicile din filme, el era nevoit să muncească mult mai mult decât ceilalți actori.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Arnold Schwarzenegger a făcut o dezvăluire surprinzătoare, la care, cu siguranță, niciunul dintre fanii săi nu s-ar fi gândit. În cadrul unui mesaj transmis pe conturile sale de pe rețelele de socializare, actorul american a făcut public faptul că suferă de dislexie, potrivit informațiilor oferite de către cei de la În principiu, dislexia este o tulburare la citit, care poate fi recunoscută prin greșeli în timpul lecturii, citire lentă, ori modificarea cuvintelor.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

„Aș putea să vă spun că sunt grozav la toate, dar aș minți. iată secretul meu: citesc îngrozitor. Nu se vorbea despre dificultăți de învățare în Austria anilor ’50, așa că, de cele mai multe ori, când mi se cerea să citesc cu voce tare în clasă, se producea dezastrul și eram lovit cu rigla. Dar acum știu că sunt dislexic”, a declarat faimosul actor american, conform sursei citate.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

După cum ne putem imagina fiecare dintre noi, o asemenea problemă poate avea consecințe grave pentru un actor, iar Arnold Schwarzenegger a trebuit să facă eforturi enorme pentru a putea ține pasul cu colegii săi de pe platoul de filmare. „Atunci când mă pregătesc pentru un film, citesc scenariul cu luni înainte, până când memorez fiecare replică”, a declarat actorul și fostul guvernator al statului California.

„Atunci când trebuie să țin un discurs, îl exersez cam de 20 de ori înainte, ca să mă obișnuiesc cu acele cuvinte”, a mai adăugat acesta, potrivit celor de la În cele din urmă, această problemă nu l-a împiedicat din a avea o carieră de succes, atât ca actor, cât și în politică, lucru care, cu siguranță este o inspirație pentru fanii săi care suferă de dislexie.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191