Astăzi se aprind luminițele de Sărbatori. Ce alte surprize a pregatit Primăria Ploieşti pentru cei mici

Astăzi se aprind luminițele de Sărbatori. Ce alte surprize a pregatit Primăria Ploieşti pentru cei mici

Astăzi se deschid luminițele de Crăciun. Copiii din Ploiești au parte și de altă surpriză.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

În Ajun de Moș Nicolae, Ploieștiul se îmbracă de sărbătoare. La ora 18.00 se deschide iluminatul public oramental.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Va avea loc în fața sediului municipalității, din Piața Eroilor nr. 1 A, în prezența copiilor, a părinților și bunicilor, precum și a reprezentanților administrației publice locale.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Astăzi se deschid luminițele de Crăciun. Trafic oprit.

Pentru buna desfășurare a acestui eveniment și pentru ca ploieștenii să admire din plin frumusețea iluminatului public festiv, Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulație a aprobat închiderea circulației rutiere,astăzi, începând cu ora 17.00 până la ora 22.00, pe tronsonul cuprins între sens giratoriu Catedrala ″Sf. Ioan Botezătorul″ (Piața Eroilor nr. 1 A ) și strada Gheorghe Lazăr (Piața Victoriei). Închiderea circulației se va realiza doar în cazul în care reprezentanții Poliției Municipiului Ploiești consideră că aceasta este oportună.

Se deschide “Orășelul Copiilor”

Tot astăzi, municipalitatea ploieșteană va deschide “Orășelul Copiilor”, în incinta Complexului Hipodrom Ploiești.

Zona de agrement va fi deschisă până în data de 08 ianuarie 2023.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191