Astăzi se aprind luminițele de Sărbatori. Ce alte surprize a pregatit Primăria Ploieşti pentru cei mici

Astăzi se aprind luminițele de Sărbatori. Ce alte surprize a pregatit Primăria Ploieşti pentru cei mici

Astăzi se deschid luminițele de Crăciun. Copiii din Ploiești au parte și de altă surpriză.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

În Ajun de Moș Nicolae, Ploieștiul se îmbracă de sărbătoare. La ora 18.00 se deschide iluminatul public oramental.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Va avea loc în fața sediului municipalității, din Piața Eroilor nr. 1 A, în prezența copiilor, a părinților și bunicilor, precum și a reprezentanților administrației publice locale.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Astăzi se deschid luminițele de Crăciun. Trafic oprit.

Pentru buna desfășurare a acestui eveniment și pentru ca ploieștenii să admire din plin frumusețea iluminatului public festiv, Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulație a aprobat închiderea circulației rutiere,astăzi, începând cu ora 17.00 până la ora 22.00, pe tronsonul cuprins între sens giratoriu Catedrala ″Sf. Ioan Botezătorul″ (Piața Eroilor nr. 1 A ) și strada Gheorghe Lazăr (Piața Victoriei). Închiderea circulației se va realiza doar în cazul în care reprezentanții Poliției Municipiului Ploiești consideră că aceasta este oportună.

Se deschide “Orășelul Copiilor”

Tot astăzi, municipalitatea ploieșteană va deschide “Orășelul Copiilor”, în incinta Complexului Hipodrom Ploiești.

Zona de agrement va fi deschisă până în data de 08 ianuarie 2023.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191