Atentie cand cumparati de la dezvoltatori! Patronul Renaissance Residence, complexul rezidențial de lux distrus de cutremurul din Turcia, a fost reținut

Atentie cand cumparati de la dezvoltatori! Patronul Renaissance Residence, complexul rezidențial de lux distrus de cutremurul din Turcia, a fost reținut

Dezvoltatorul Renaissance Residence, complexul rezidențial de lux distrus de cutremurul din Turcia, a fost reținut a fost reținut de polițiștii turci, vineri, pe aeroportul din Istanbul în timp ce încerca să părăsească țara, relatează Middle East Eye.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Renaissance Residence este complexul de lux, cu piscină, construit în 2013, iar un apartament aici costa aproximativ 140.000 de euro. Însă, în numai câteva secunde, colosul s-a făcut una cu pământul.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Așadar, Mehmet Yasar Coskun, omul de afaceri care a dezvoltat complexul rezidențial, a fost reținut pe Aeroportul Sabiha Gokcen în timp ce încerca plece în Muntenegru, a relatat agenția oficială turcă Anadolu.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Reținerea a fost efectuată la ordinul procuraturii din districtul Gaziosmanpasa. Omul de afaceri avea asupra sa și o sumă mică de bani, care a fost confiscată de polițiști. Bărbatul nu a fost pus sub acuzare încă, potrivit Adevărul.

Complexul rezidențial avea 12 etaje și 250 de apartamente

Complexul rezidențial avea 12 etaje, 250 de apartamente și era finalizat în anul 2013. Acesta se afla în districtul Antakya din Hatay. Clădirea promovată ca fiind una de lux, a fost complet distrusă după cutremurul cu magnitudinea de 7,8 grade pe scara Richter a lovit, luni dimineață, orașul Gaziantep din sud-estul țării.

Ministrul turc al Justiției, Bekir Bozdag, a transmis, joi, că a fost deschisă o anchetă privind clădirile prăbușite în timpul seismelor. ”Cei care au dat dovadă de neglijenţă, care sunt responsabili de distrugerile de după cutremur vor fi identificaţi şi aduşi în faţa instanţei”, a spus oficialul.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191