ATENTIE! Examenul teoretic si proba practica pentru permisele auto se muta la Prahova Value Centre (Sud)

ATENTIE! Examenul teoretic si proba practica pentru permisele auto se muta la Prahova Value Centre (Sud)

În urma unei analize a activității desfăşurată de Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Prahova (S.P.C.R.P.C.I.V. Prahova) în perioada 2001-2022, reiese o creștere importantă a volumului de lucru, fiind astfel evidenţiate şi problemele cu care se confruntă în prezent, acest serviciu.

Paznic de la Spitalul Municipal Câmpina, condamnat la inchisoare. Acesta a lovit un barbat venit sa isi viziteze ruda internata

Amintim aici, că activitatea este desfăşurată în spaţii de lucru improprii în mai multe locaţii (str.Vasile Lupu nr.60, respectiv Şos.Vestului nr.19), zona destinată primirii cetăţenilor este supraaglomerată în cea mai mare parte a timpului (spaţiul fiind comun cu Serviciul Rutier, dar și cu Direcţia Judeţeană de Evidență a Persoanelor Prahova), iar locurile de parcare sunt insuficiente atât pentru lucrători cât şi pentru cetăţeni.

Una dintre cele mai eficiente institutii de stat se „blindeaza”! ANPC isi mareste flota auto si se doteaza cu barca, pentru a ajunge la controale in Delta Dunarii

Este evident faptul că, pentru o mai bună organizare şi coordonare a serviciului dar şi pentru îmbunătăţirea adresabilităţii şi a condiţiilor oferite solicitanţilor, este oportun ca toate spaţiile destinate activităţii specifice S.P.C.R.P.C.I.V Prahova să se regăsească în acelaşi loc.

Un băiețel din Ploiești are nevoie urgentă de ajutorul nostru! La doar 4 anişori, Andrei se luptă cu un cancer agresiv

Aşadar, din responsabilitate şi respect faţă de cetăţenii care se adresează serviciului şi faţă de angajaţii S.P.C.R.P.C.I.V. Prahova, conducerea Instituţiei Prefectului Judeţul Prahova a luat decizia identificării şi amenajării unor spaţii corespunzătoare prin relocarea sediului şi implicit a activităţilor specifice serviciului într-un spaţiu adecvat, care să poată oferi condiţii decente, promptitudine şi calitate.

Totul ce înseamnă înmatriculări și examinări se mută la Ploiești Value Center, în zona de sud a orașului (fosta uzină Upetrom)

După analizarea mai multor propuneri, spaţiul oportun a fost identificat în cadrul complexului Prahova Value Centre, iar în urma semnării parteneriatului cu administratorii acestui centru comercial, în conformitate cu dispoziţiile prefectului Virgiliu Daniel Nanu, a fost obţinut acordul pentru transferul întregii activităţi a S.P.C.R.P.C.I.V. Prahova.

Noua locaţie va beneficia de ghişee noi, de o zonă de aşteptare generoasă, dar şi de o sală modernă pentru testarea teoretică ce permite examinarea concomitentă a unui număr mai mare de candidaţi.

Pentru ca acest proces să fie realizat rapid şi eficient, astfel încât să nu perturbe desfăşurarea activităţilor specifice, relocarea se va efectua etapizat.

În primă fază, începând cu data de 12 decembrie 2022, testarea teoretică pentru obţinerea permisului de conducere se va efectua în incinta complexului Prahova Value Centre din Municipiul Ploieşti, Piaţa 1 Decembrie 1918, nr.1 (fosta uzină Upetrom), iar punctul de plecare (aprobat de către Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova) al candidaţilor programaţi în vederea susţinerii probei practice se va regăsi în parcarea complexului comercial (intrarea Mobexpert).

Într-o etapă ulterioară, până la jumătatea lunii ianuarie 2023, în aceeaşi locaţie vor fi transferate şi restul activităţilor ce privesc soluţionarea cererilor pentru preschimbarea permiselor de conducere, înmatricularea vehiculelor, radierea vehiculelor sau eliberarea autorizaţiilor provizorii de circulaţie.

Prefectura Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191