Atenție! Mai mulți ploieşteni au primit mesaj cum că au ieşit pozitiv la COVID, cu toate că nu s-au testat!

Atenție! Mai mulți ploieşteni au primit mesaj cum că au ieşit pozitiv la COVID, cu toate că nu s-au testat!

Mai multi ploiesteni ne-au reclamat pe adresa redactiei faptul ca au primit mesaje pe telefon sau email-uri prin care au fost informati ca au iesit „pozitivi” la virusul SARS-CoV-2, in urma testarilor antigen efectuate zilele trecute.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Mesajele au fost trimise in aceasta dimineata, iar raportul medical anexat email-ului poarta antetul Ministerului Sanatatii.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Culmea, ploiestenii care au primit astfel de informari din CoronaForms nu s-au testat de curand, insa in raportul pe care l-au primit la prima ora a diminetii scrie negru pe alb data si ora testarii, cat si laboratorul la care a avut loc aceasta.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Ulterior, oamenii au primit si o fisa de izolare, in care se mentioneaza un interval de cinci zile in care „pacientul” trebuie sa stea acasa.

Tinand cont ca in cuprinsul raportului atasat email-ului se mentioneaza inclusiv date confidentiale, precum CNP-ul persoanelor in cauza, solicitam Directiei de Sanatate Publica Prahova si Spitalului Judetean Ploiesti lamuriri cu privire la aceste comunicari.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191