Atenție! Mai mulți ploieşteni au primit mesaj cum că au ieşit pozitiv la COVID, cu toate că nu s-au testat!

Atenție! Mai mulți ploieşteni au primit mesaj cum că au ieşit pozitiv la COVID, cu toate că nu s-au testat!

Mai multi ploiesteni ne-au reclamat pe adresa redactiei faptul ca au primit mesaje pe telefon sau email-uri prin care au fost informati ca au iesit „pozitivi” la virusul SARS-CoV-2, in urma testarilor antigen efectuate zilele trecute.

Casa primarului Alin Moldoveanu: 10 camere, 2.850 mp, construită din pensia de 1000 lei a mamei

Mesajele au fost trimise in aceasta dimineata, iar raportul medical anexat email-ului poarta antetul Ministerului Sanatatii.

Fapte penale: Primarul din Păuleşti, Sandu Tudor, comite trafic de influență şi instigare la abuz în serviciu

Culmea, ploiestenii care au primit astfel de informari din CoronaForms nu s-au testat de curand, insa in raportul pe care l-au primit la prima ora a diminetii scrie negru pe alb data si ora testarii, cat si laboratorul la care a avut loc aceasta.

BREAKING/ Prefectul Emil Drăgănescu blochează proiectul lui Tudone de „mituire” a primarilor PNL: „Vom ataca în instanță această ilegalitate!”

Ulterior, oamenii au primit si o fisa de izolare, in care se mentioneaza un interval de cinci zile in care „pacientul” trebuie sa stea acasa.

Tinand cont ca in cuprinsul raportului atasat email-ului se mentioneaza inclusiv date confidentiale, precum CNP-ul persoanelor in cauza, solicitam Directiei de Sanatate Publica Prahova si Spitalului Judetean Ploiesti lamuriri cu privire la aceste comunicari.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191