Atenție pe cine primiți în casă pentru revovări. O ploieșteancă a rămas fără 39.000 de coroane daneze și bijuterii

Atenție pe cine primiți în casă pentru revovări. O ploieșteancă a rămas fără 39.000 de coroane daneze și bijuterii

Lipsa bunurilor a fost aunțață ieri de către proprietara locuinței din Ploiești. Femeia de 55 de ani a spus oamenilor legii că persoane necunoscute i-ar fi sustras din locuință mai multe bijuterii, precum și o sumă de bani.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

În baza sesizării, s-a constituit echipă operativă, care s-a deplasat la fața locului, din verificări stabilindu-se faptul că în perioada 12-30 octombrie, reclamanta a fost plecată de la domiciliu, iar la data de 31 octombrie a constatat că i-ar fi fost sustrase 200 de grame de bijuterii din aur, precum și 39.000 de coroane daneze.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de comiterea faptei, ca fiind un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Valea Doftanei, care ar fi efectuat lucrări de renovare la domiciliul persoanei vătămate.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Astfel, în baza probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191