ATENȚIE, ploieşteni! Rondele bio din orez cu zmeură pentru copii, retrase din magazinele DM. Conțin aflatoxine!

ATENȚIE, ploieşteni! Rondele bio din orez cu zmeură pentru copii, retrase din magazinele DM. Conțin aflatoxine!

Reprezentanții DM au decis retragerea de urgență a unui tip de rondele bio din orez cu zmeură.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

„dmdrogerie markt recheamă preventiv articolul «dmBio rondele de orez cu zmeură 8luni+ ECO 35g». Articolul a fost retras de la vânzare. Sunt afectate doar articolele cu data limită de consum. (MHD) 04.06.2024, lotul NL 157. Aceste informații pot fi găsite cu ușurință pe partea din spate a ambalajului”, a transmis ANSVSA.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Acestea conțin o substanță periculoasă pentru organism dacă este consumată pe timp îndelungat.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

„Motivul retragerii: nu se poate exclude faptul că articolele individuale cu data limită de consum menționată mai sus pot avea un conținut ridicat de aflatoxine. Aceste substanțe pot fi dăunătoare pentru sănătate dacă sunt consumate pentru o perioadă lungă de timp. Aflatoxinele sunt produse metabolice, care provin din diverse ciuperci de mucegai.

Vă rugăm să nu consumați produsul cu data limită de consum menționată mai sus și să îl returnați nedeschis sau deja deschis în magazinele dm. Prețul de achiziție va fi, bineînțeles rambursat, chiar și fără prezentarea bonului fiscal. Puteti returna produsul pana in data de 15.09.2023.Calitatea și siguranța produselor noastre reprezintă cea mai mare prioritate a noastră. Regretăm incidentul și ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate.”, a adăugat ANSVSA.

Magazinele DM din Ploiesti din care au fost reduse produsele:

DM Ploiesti Shopping City

DM Winmarkt Omnia

DM Afi Ploiesti

DM Prahova Value Centre

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191