Atentie! Se monteaza camere de supraveghere in locurile de joaca si platformele de colectare a deseurilor, din Ploiesti

Atentie! Se monteaza camere de supraveghere in locurile de joaca si platformele de colectare a deseurilor, din Ploiesti

Noi investiții în infrastructura rutieră, dar și în sistemul de monitorizare video la nivelul platformelor gospodărești destinate colectării deșeurilor menajere și al locurilor de joacă din oraș.

În atenția Prefecturii Prahova, Garzii de Mediu, ANAF, ISC! Activități ilegale pe malul râului Teleajen, ale firmei Vierstein Bau

Astăzi am inițiat procedura de achiziție publică pentru lucrările de „MODERNIZARE BULEVARDUL INDEPENDENȚEI (TRONSON CUPRINS ÎNTRE SENSUL GIRATORIU GARA SUD ȘI STRADA GH. LAZĂR)”, proiect finanțat prin Programul Național de Investiții ,,Anghel Saligny”, prin care se vor realiza:

ONEA, DISTRUS DE FETIS – Fosta sefa AEP Ana Maria Patru a luat achitare pe linie. Judecatorul TMB Cristian Balan a constatat ca procurorii Lucian Onea si Cerasela Raileanu de la DNA Ploiesti au trimis-o in judecata pe Patru pentru un trafic de influenta inexistent

– un drum cu două benzi de circulație, cu structură rutieră nouă

3,3 milioane de euro pentru modernizarea Bulevardului Castanilor. Primaria a lansat licitatia/ Lucrarile vor dura maxim 3 luni

– modernizare guri de scurgere, borduri, peroane aferente stațiilor de autobuz

– platformă betonată în stațiile de autobuz.

Tot astăzi s-a încheiat contractul pentru „SISTEMUL DE SUPRAVEGHERE VIDEO PENTRU PUNCTE DE COLECTARE A DEȘEURILOR ȘI ALTE PUNCTE NEVRALGICE DIN MEDIUL URBAN AL MUNICIPIULUI PLOIEȘTI-ETAPA III”

În prezent, sunt amplasate 60 de camere destinate supravegherii video a platformelor de colectare, urmând să se instaleze alte 40 de sisteme de supraveghere.

Acțiunea are ca scop descurajarea actelor de vandalism și amplasarea deșeurilor ilegale pe domeniul public.

Pentru protejarea investițiilor, implementarea sistemelor video de supraveghere se va realiza și la nivelul locurilor de joacă din oraș.

Siguranța cetățenilor în spațiul public este o prioritate pentru municipalitate.

Sursa: Andrei Volosevici, primarul municipiului Ploiesti

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191