Atentie! Se ridica masinile parcate neregulamentar pe Soseaua Vestului, zona Balif

Atentie! Se ridica masinile parcate neregulamentar pe Soseaua Vestului, zona Balif

Soferii care au parcat neregulamentar pe Soseaua Vestului, zona Ofelia-Balif, s-au trezit cu masinile ridicate pe platforma, vineri dimineata.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Zona este una dintre cele mai aglomerate, pe timpul zilei, iar multi soferi aleg sa parcheze fie pe trotuare, fie in statia de autobuz, blocand circulatia si ingreunand accesul autobuzelor sau pietonilor.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Echipajele SGU au intervenit, astazi, pe Soseaua Vestului si, cu toate ca locuitorii din blocurile din zona Ofelia se plang ca nu mai au loc sa-si parcheze masinile, angajatii societatii recomanda evitarea locurilor care blocheaza trotuarul, statiile de autobuz sau prima banda de circulatie.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191