ATENȚIE! Tentative de fraudă în numele Poștei Române

ATENȚIE! Tentative de fraudă în numele Poștei Române

În ultimele zile au apărut mai multe cazuri de înșelăciune, vizată fiind Compania Națională Poșta Română. Potrivit unei informări publicate de Poșta Română, clienții au fost îndemnați prin SMS sau prin e-mail să acceseze un link pentru a finaliza o plată și pentru a li se confirma expedierea unui colet. Accesarea linkului respectiv permitea atacatorilor să colecteze datele bancare, cu scopul de a sustrage bani din conturile acestora.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

„Clienții noștri ne-au informat că au primit e-mailuri de tip phishing, care conțin fișiere .zip .

SONDAJ Inscop/ Cu cine votează românii dacă mâine ar fi alegeri. PSD conduce detaşat

Compania Națională Poșta Română comunică doar prin intermediul adreselor oficiale de e-mail: suportclienti@posta-romana.ro, noreplay@posta-romana.ro, nu transmite fișiere de tip .zip și nu solicită clienților să furnizeze date cu caracter personal, informații bancare confidențiale referitoare la conturile personale, numere de card sau coduri PIN și nici efectuarea de plăți online ale unor taxe vamale!”, a explicat Poșta Română.

Mii de ploieşteni au umplut centrul oraşului, de Ziua Națională a României. Diseară va avea loc un spectacol de artificii GALERIE FOTO

Așadar, cei care au primit asemenea mesaje sunt îndrumați să nu răspundă solicitărilor, să nu le deschidă și să nu acceseze niciunul din linkurile prezente în mesaj.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191