Ati vazut-o? O ploiesteanca in varsta de 91 de ani a disparut de acasa. Nora femeii a cerut ajutorul Politiei

Ati vazut-o? O ploiesteanca in varsta de 91 de ani a disparut de acasa. Nora femeii a cerut ajutorul Politiei

IPJ PH

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

 

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

*PLECARE VOLUNTARĂ*

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

La data de 21 mai a.c., în jurul orei 23.00, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de poliție Ploiești au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, soacra sa, IANCU VASILICA, în vârstă de 91 de ani a plecat în mod voluntar de la domiciliul său și până în prezent nu a mai revenit.

Semnalmente: greutate aproximativ 60 de kg, înălțime aproximativ 1.50 m, ten deschis, păr alb tuns scurt, ochi căprui, fără semne particulare.

La momentul plecării femeia purta pantaloni gri cu carouri, vestă gri tricotată și avea asupra sa un baston, întrucât se deplasează greoi.

*_Persoanele care pot oferi informații cu privire la femeia în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112._*

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191