Atractii turistice in Prahova/ Crucea de la Cornu, o locatie mai putin cunoscuta, dar care merita descoperita

Atractii turistice in Prahova/ Crucea de la Cornu, o locatie mai putin cunoscuta, dar care merita descoperita

Locul mai puțin cunoscut din Prahova pe care il vei adora pentru totdeauna: Crucea de la Cornu.

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

Acest obiectiv turistic nu este la fel de cunoscut ca cel de pe Caraiman, dar, cu sigurantă merită să ajungeți măcar o dată în viată, mai ales dacă vă doriți o zi de liniște, în care să vă contopiți cu natura. Crucea de la Cornu se află în comuna prahoveană Cornu.

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

Localitatea este așezată în nord-vestul județului Prahova, pe cursul mijlociu al râului Prahova, în zona dintre masivul Gârbova și Subcarpații Curburii Externe. Comuna se învecinează cu: orașul Breaza, la vest; cu municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina, la sud; și cu comuna Șotrile, la nord, aflându-se la o departare de 90 km nord de București și la 70 km sud de municipiul Brașov.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Crucea din Cornu este o atractie pentru oamenii locului si nu numai. De aici se poate vedea Breaza în toată splendoarea ei, dar, la fel de bine, turiștii se pot reculege unindu-se cu natura sau, pur și simplu, se pot bucura de liniste. Bancuțele din apropierea Crucii sunt perfecte pentru odihnă și reculegere.

Sursa: www.republikanews.ro

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191