Au apărut modele de subiecte pentru evaluarea națională și examenul național de bacalaureat 2024

Au apărut modele de subiecte pentru evaluarea națională și examenul național de bacalaureat 2024

Au apărut modele de subiecte pentru evaluarea națională și examenul național de bacalaureat pentru anul viitor. vestea a fost adusă, în urmă cu puțin timp de reprezentanții Ministerului Educației:

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Avem o veste bună! CNPEE a publicat modele de subiecte, însoțite de bareme de evaluare și de notare, pentru evaluarea națională pentru absolvenții clasei a VIII-a în anul școlar 2023-2024 și examenul național de bacalaureat 2024, astfel încât vă puteți pregăti cu încredere.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

– evaluarea națională: 11 modele de subiecte

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

– bacalaureat: 32 de modele de subiecte

Cu aceste resurse la dispoziție, veți putea aborda examenele cu mai multă încredere. Succes în pregătire și în realizarea obiectivelor voastre!

Menționăm că programele de examen nu au suferit modificări față de cele în vigoare pentru anul școlar 2022-2023, iar structura variantelor de subiecte este similară celei din anul școlar trecut.

Modelele de subiecte, precum și mai multe informații, găsiți în link-ul de mai jos.

Vezi mai multe detalii aici

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191