Au aparut noi fisuri la CAF2, dupa probele de presiune. Conductele sunt bune de dus la fier vechi

Au aparut noi fisuri la CAF2, dupa probele de presiune. Conductele sunt bune de dus la fier vechi

Strat gros de rugina, pe tevile singurului cazan cu apa fierbinte disponibil in prezent. Echipamentele corodate au dus, din nou, la aparitia a noi pori si fisuri, in timp ce se faceau probele de presiune.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

Astazi, angajatii CET Brazi au muncit necontenit pentru remedierea avariei aparute, insa sistemul foarte vechi se pare ca nu mai face fata si, in curand, va trebui modernizat.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Momentan, nu se cunoaste cand va fi reluata furnizarea agentului termic, insa muncitorii lucreaza fara oprire pentru reparatii la noile fisuri aparute.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191