Au fost anunțate că sunt calificate!

Au fost anunțate că sunt calificate!

Handbalistele de la Activ Prahova Ploiești au fost anunțate, astăzi, că sunt calificare în Turul 1 al Cupei României Râureni. Anunțul a venit din partea conducerii clubului care a primit înștiințare de la CSU Reșița, clubul advers. Printr-o adresă trimisă la Federația Română de Handbal, CSU a spus că nu se va prezenta la Ploiești deoarece “avem un lot redus, datorat problemelor medicale”. O motivație elegantă din partea clubului reșițean având în vedere că, de fapt, echipa este deja în vacanță costurile deplasării la meci nefiind pe placul conducerii Universității care a hotărât ca echipa să nu se prezinte la Ploiești.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Jucătoarele antrenate de Dragoș Dobrescu și Robert Comendant se bucură că au trecut în turul următor, dar pe de altă parte există și un sentiment de frustrare având în vedere că fetele aveau nevoie de un meci oficial după ce ultimul l-au jucat, acum o lună de zile, în Divizia A. Activ Prahova este a treia echipă calificată în Turul 1 al Cupei României după ce alte două grupări, Liviu Rebreanu Turda și CSM Iași 2020, au trecut lejer de Știința Bacău respectiv CSU Oradea.

În primul tur, handbalistele Prahovei vor juca cu Dacia Mioveni. Partida va avea loc pe 6 ianuarie, la Sala Sporturilor Olimpia. Tot aici, Ani Dumitrașcu și colegele sale își vor continua antrenamentele până la primul joc oficial din 2024. Fetele vor avea câteva zile libere cu ocazia Crăciunului urmând ca pe 27 decembrie să revină la pregătire, iar pe 29 decembrie staff-ul tehnic a programat un nou test după cel de la Brăila. De data aceasta Prahova va juca, în ,,Olimpia”, cu Gloria Buzău, o altă echipă angrenată în Liga Florilor.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191